Bayonetta 3 – 28 Oktober 2022

Bayonetta 3 – 28 Oktober 2022

Nintendo heeft bekendgemaakt wanneer Bayonetta 3 uitkomt. Het langverwachte derde avontuur van de legendarische Umbra Witch komt op 28 oktober 2022 uit op Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Bayonetta 3

In een nieuwe, over-the-top climax-actiegame loopt Bayonetta door veel verschillende plaatsen. De hoofdpersoon, Umbra Witch, heeft een waanzinnige nieuwe outfit en wat lijkt op bekende staartjes. Ze moet een mysterieus kwaad bestrijden met haar geweren en Witch Time-vaardigheid om de tijd te vertragen. Deze keer is Bayonetta op zoek naar biowapens gemaakt door mensen genaamd Homunculi die proberen het over te nemen.

Maak je klaar voor een leuke tijd met de duivel

Demon Masquerade is een nieuwe vaardigheid waarmee je de ondeugende kant van Bayonetta naar boven kunt halen. Het kanaliseert de demon die aan haar wapen is gekoppeld, waardoor je een aantal spannende actie-opties en zelfs een aantal enge combo’s krijgt. Ze kan ook een beroep doen op demonen zoals Gomorrah, Malphas en Phantasmaraneae om haar te helpen in de strijd. Deze demonen zullen hun krachten gebruiken in het heetst van de strijd en in nieuwe, meer dan levensgrote gevechten waarin jij de actie rechtstreeks bestuurt.

Bajonetten in overvloed

Vecht je een weg door de straten van Tokio, de bergen van China en vele andere plaatsen! Onderweg kom je een hele hoop Bayonetta’s tegen, de een nog cooler dan de ander. Je zult ook snijden en doden als Viola, een brutale heks in opleiding die vecht met een zwaard en haar vriend, de demon Cheshire, die een beetje onvoorspelbaar is. Ontdek wat er met Bayonetta zal gebeuren en of deze vreemde groep de echte wereld echt kan redden.