Bayonetta 3 – Accolades Trailer

Bayonetta 3 – Accolades Trailer

Wilt u weten wat critici vinden van Bayonetta 3, dat net is uitgekomen? Hier is een kijkje! Nintendo heeft een nieuwe accolades-trailer uitgebracht voor de actie-avonturengame, met overweldigend positieve recensiescores en lovende kritieken van verschillende media.

Met een nieuw boek in haar climax-actiereeks is de stijlvolle Umbra Witch terug. De Nintendo Switch kan nu Bayonetta 3 spelen.

video
play-rounded-fill

Over Bayonetta 3

De heks is terug en krachtiger dan ooit! Bayonetta struint door meerdere locaties in een geheel nieuwe, over-the-top climax-actiegame. De hoofdpersoon, Umbra Witch, heeft een waanzinnige nieuwe outfit en wat lijkt op bekende staartjes. Ze moet een mysterieus kwaad bestrijden met haar wapens en Witch Time-vaardigheid om de tijd te vertragen. Deze keer is Bayonetta op zoek naar biowapens gemaakt door mensen genaamd Homunculi die proberen het over te nemen.

Demon Masquerade is een nieuwe vaardigheid waarmee je Bayonetta’s ondeugende kant naar boven kunt halen. Het kanaliseert de demon die aan haar wapen is gekoppeld, waardoor je een aantal spannende actie-opties en zelfs enkele enge combo’s krijgt. Ze kan ook een beroep doen op demonen zoals Gomorrah, Malphas en Phantasmaraneae om haar te helpen in de strijd. Deze demonen gebruiken hun krachten in het heetst van de strijd en in nieuwe, meer dan levensgrote gevechten waarin jij de actie rechtstreeks bestuurt.

Vecht je een weg door de straten van Tokio, de bergen van China en vele andere locaties! Onderweg kom je een heleboel Bayonetta’s tegen, de een cooler dan de ander. Je zult ook hakken en doden als Viola, een pittige heks in training die vecht met een zwaard en een wispelturige metgezel, de demon Cheshire. Ontdek welk lot Bayonetta te wachten staat en of deze geheimzinnige alliantie de werkelijkheid echt kan redden!

Ad