Bayonetta 3 komt in 2022

Bayonetta 3 komt in 2022

Er zijn bijna 4 volle jaren verstreken sinds Bayonetta 3 werd onthuld tijdens The Game Awards. Maar tijdens de recente Nintendo Direct eindigde het bedrijf met een gloednieuwe trailer.

Eindelijk werd de gameplay getoond en werd bevestigd dat Bayonetta 3 in 2022 naar de pc en Nintendo Switch zal komen.

video
play-rounded-fill

Je hebt lang genoeg gewacht. De heks. Is. TERUG!

Een nieuwe look Bayonetta keert terug naar de strijd tegen vijanden met haar kenmerkende Witch Time! Deze keer zal ze haar nieuwe Demon Masquerade-vaardigheid gebruiken om de kracht van demonen te kanaliseren en deel te nemen aan meer dan levensgrote actie.

Bayonetta 3 danst in 2022.

Over Bayonetta 3

Bayonetta, de betoverende heks die gekleed is om te doden met haar hand- en voetgeweren, domineert zowel engel als demon met actie die, om het simpel te zeggen, prachtig is. De nieuwste trailer voor Bayonetta 3, het nieuwste deel in de serie, werd onthuld tijdens de Nintendo Direct op 24 september.

Mysterieuze levensvormen lijken geen aanval van engelen of demonen te zijn in de verwoeste straten van het Shibuya-gebied in Tokio, waar Bayonetta vervolgens sierlijk verschijnt. Waarom is ze in Tokio? En hoe ingrijpend is de invasie van deze nieuwe vijand?

Bekijk nieuwe gameplay-elementen zoals Demon Masquerade, waar Bayonetta samensmelt met een Infernal Demon om nog meer formidabele magische kracht te gebruiken, en Demon Slave, waarmee Bayonetta Infernal Demons naar believen kan besturen om vijanden uit te roeien.

De ogen van de wereld zijn gericht op de mysterieuze Bayonetta 3, die in 2022 verschijnt.