Bayonetta 3 – Optionele Naive Angel Mode

Bayonetta 3 – Optionele Naive Angel Mode

Bayonetta 3 spelen in de woonkamer KAN een beetje ongemakkelijk zijn, maar wil je toch de umbran-heks in al haar uitdagende glorie zien? Nou, het lijkt erop dat je kunt kiezen tussen het beste van twee werelden.

PlatinumGames heeft gezegd dat het aankomende vervolg een “Naive Angel-modus” zal hebben die spelers kunnen in- en uitschakelen om Bayonetta er minder krachtig uit te laten zien. Natuurlijk kunnen spelers deze modus uitschakelen als ze dat willen en toch genieten van Bayonetta’s verleidelijke look.

PlatinumGames over de Naïeve engel

De heks is terug en ze is heter dan ooit. We hebben de baanbrekende “Naive Angel Mode” aan Bayonetta 3 toegevoegd, zodat meer mensen er ten volle van kunnen genieten. We denken dat als je hem aanzet, je gewoon in je woonkamer kunt spelen zonder je zorgen te hoeven maken over wat er op het scherm staat.

Over Bayonetta 3

De heks is terug en sterker dan ooit tevoren!

In een nieuwe, over-the-top climax-actiegame voor Nintendo Switch, beweegt Bayonetta zich door veel verschillende plaatsen. De hoofdpersoon, Umbra Witch, heeft een waanzinnige nieuwe outfit en wat lijkt op bekende staartjes. Ze moet een mysterieus kwaad bestrijden met haar geweren en Witch Time-vaardigheid om de tijd te vertragen. Deze keer is Bayonetta’s vizier gericht op biowapens gemaakt door mensen genaamd Homunculi die proberen het over te nemen.

Vecht je een weg door de straten van Tokio, de bergen van China en vele andere plaatsen! Onderweg kom je een hele hoop Bayonetta’s tegen, de een nog cooler dan de ander. Je zult ook snijden en doden als Viola, een brutale heks in opleiding die vecht met een zwaard en haar vriend, de demon Cheshire, die een beetje onvoorspelbaar is. Ontdek wat er met Bayonetta zal gebeuren en of deze vreemde groep de echte wereld echt kan redden.