Bayonetta 3 – We Are As One + soundtrack

Bayonetta 3 – We Are As One + soundtrack

Hoewel Bayonetta 3 al een tijdje te koop is, heeft Nintendo onlangs een nieuwe teaser gepubliceerd met het themanummer van de game.

Het nummer “We Are As One” werd gezongen door Rachael Hawnt, en zij was ook degene die de tekst schreef. De echte muziek is gearrangeerd en gecomponeerd door Hiroshi Yamaguchi. Fans kunnen een kijkje achter de schermen nemen bij het opnameproces door de video te bekijken.

video
play-rounded-fill

Bayonetta 3-soundtrackrelease

In eerste instantie werd opgemerkt dat bevestigd is dat de officiële Bayonetta 3-soundtrack op 29 maart 2023 in Japan zou verschijnen. De aankondiging werd onlangs gedaan. Het wordt geleverd met acht cd’s en bevat samen meer dan 250 nummers. Pre-orders voor de soundtrack van Bayonetta 3 worden momenteel geaccepteerd. U kunt deze via deze link reserveren: https://www.play -asia.com/bayonetta-3-original-soundtrack/13/70fyu7

Over Bayonetta 3

In een geheel nieuwe, over-the-top actiegame met een climax voor de Nintendo Switch laat Bayonetta haar spullen rondlopen op tal van plaatsen. De titulaire Umbra-heks, gewapend met haar kenmerkende vuurwapens en in staat om de tijd te vertragen met haar Witch Time-vaardigheid, moet het opnemen tegen een sinistere nieuwe vijand terwijl ze een gemeen nieuw kostuum en staartjes draagt ​​die vreemd bekend voorkomen. Deze keer zijn de vizieren van Bayonetta gericht op een horde door de mens gemaakte biowapens, bekend als Homunculi, die het gebied zijn binnengevallen.

Vecht je een weg door verschillende omgevingen, zoals de straten van Tokio, de bergen van China en meer! Tijdens de reis kom je een hele coven van Bayonetta’s tegen, die allemaal nog spectaculairder zijn dan de vorige. Je kunt ook hakken en doden als Viola, een vurige heksenleerling die vecht met een zwaard en een wispelturige metgezel genaamd Cheshire. Ontdek wat er met Bayonetta gaat gebeuren en ontdek of deze mystieke alliantie de echte wereld echt kan behouden.

Het derde deel in de Bayonetta-serie is nu speelbaar op de Nintendo Switch.