Bayonetta Origins: Cereza And The Lost Demon komt spoedig

Bayonetta Origins: Cereza And The Lost Demon komt spoedig

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon is een nieuwe game die onlangs is aangekondigd door Nintendo en PlatinumGames voor de Nintendo Switch. Tijdens The Game Awards 2022 werd de aankondiging openbaar gemaakt.

video
play-rounded-fill

Over Bayonetta Origins: Cereza And The Lost Demon

Lang voordat deze studente van de schaduwkunsten bekend zou worden als Bayonetta, begon ze aan een gevaarlijke tocht naar het Avalon Forest, dat haar grenzen te boven ging. Naast haar zat Cheshire, de allereerste demon die ze ooit had opgeroepen, die Cereza’s knuffel vasthield. Verken het gevaarlijke terrein van het bos terwijl je de rol van zowel Cereza als Cheshire op je neemt terwijl je op zoek gaat naar een manier om Cereza’s moeder te redden.

Controleer zowel Cheshire als Cereza om uitdagingen te overwinnen en vijanden te verslaan.

In elk meeslepend verhaal valt een waardevolle les te leren, nietwaar? In dit verhaal werken Cereza en Cheshire samen om feeën te verslaan en oplossingen te bedenken voor de moeilijkheden waarmee ze worden geconfronteerd. Cereza kan worden verplaatst met de linker Joy-Con-controller en haar kracht kan worden gebruikt om vijanden te binden. Je kunt vijanden snijden en kauwen door Cheshire rond te bewegen met de rechter Joy-Con-controller.

Terwijl je door het betoverde, sprookjesachtige Avalon Forest dwaalt, ontvouwen de pagina’s van Cereza’s verhaal zich voor je.

Het Avalon Forest heeft ondanks zijn wilde en gevaarlijke bewoners een verbluffende uitstraling. Elke nieuwe regio wekt de indruk dat het nauwgezet met de hand is geschilderd. De levendig geschilderde pagina’s van een verhalenboek worden gebruikt om de volledig vertelde verhaalsequenties in het boek te vertellen. In deze charmante omgeving moet je zeker de tijd nemen om even stil te staan ​​en de bloemen te ruiken, maar je moet niet te lang blijven hangen, want het bos heeft een voorliefde voor verdwaalde heksen.

Aangezien de releasedatum van Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon is vastgesteld op 17 maart 2023, hoeven spelers niet lang te wachten om de game in handen te krijgen.