Beast Breaker aangekondigd, de lancering van zomer 2021

Beast Breaker aangekondigd, de lancering van zomer 2021

Nieuwe indie-ontwikkelaar Vodeo Games onthulde Beast Breaker – een turn-based, muisstuitend avontuur dat in de zomer van 2021 in de Nintendo Switch eShop komt.

In het spel zitten spelers in de kleine schoenen van Skipper, een dappere muis die woeste mozaïekmonsters afweert om zijn huis te beschermen!

video
play-rounded-fill

Over Beast Breaker

Beast Breaker is een turn-based, muis-stuiterend avontuur. Je speelt als een kleine krijger genaamd Skipper, belast met het verdedigen van onschuldigen tegen gigantische mozaïekbeesten die alles dreigen te vernietigen. De game combineert bevredigende flipperkastfysica met tactische besluitvorming.

Kies een aanvalsstijl, stel de beste hoek in en lanceer! Kijk hoe Skip over het scherm raast en de gigantische beesten in stukken breekt. Onderweg ontmoet je een levendige cast van personages die je zullen helpen bij het maken van uitrusting, unieke nieuwe vechtstijlen onder de knie krijgen en misschien zelfs de oorsprong van de beesten ontdekken …

Over Vodeo Games

Vodeo Gameszijn knus en knus. Het zijn kleine, intieme spellen waar je lekker in kunt kruipen en jezelf helemaal in kunt verliezen. Tegelijkertijd zijn het spellen vol complexe, in elkaar grijpende systemen die jaren nodig hebben om volledig onder de knie te krijgen.

Wat is hun belofte aan jou?

Ze zullen elk jaar een nieuwe Vodeo-game uitbrengen. Onze spellen bestrijken verschillende genres, instellingen en onderwerpen, maar ze zullen allemaal voldoen aan onze hoge normen voor een knusse, knusse ervaring.

Wie maakt Vodeo Games?

Vodeo Games worden gemaakt door een zeer ervaren team van ontwikkelaars die verspreid zijn over Noord-Amerika, maar zich hebben verenigd rond een gemeenschappelijke reeks overtuigingen:

  • Diepte en toegankelijkheid sluiten elkaar niet uit
  • Er bestaat niet zoiets als een apolitiek spel
  • Game-ontwikkeling moet duurzaam zijn
  • De ontwikkeling van games moet speels zijn