Beast Quest – Eerste 50 minuten

Beast Quest – Eerste 50 minuten

Planning to sink your time and money into the action adventure game Beast Quest? Thanks to ContraNetwork, you can take a quick peek of 50 minutes.

video
play-rounded-fill

Over Beast Quest

Beleef een episch actie-avontuur om het koninkrijk Avantia van de ondergang te redden.

Beleef een episch actie-avontuur om het koninkrijk Avantia van de ondergang te redden. Beast Quest is gebaseerd op de best verkochte fantasyromans en komt voor het eerst naar de Nintendo Switch, met een rijke, progressieve verhaallijn, levendige instellingen en een overvloed aan boeiende uitdagingen.

  • Een uitgestrekte, epische reis. Verken spectaculaire omgevingen op je zoektocht om de beesten vrij te laten die onder de duistere magie van de tovenaar, Malvel, vallen.
  • Actievolle gevechten. Vecht tegen gevaarlijke wezens en neem het op tegen gigantische beesten in baasgevechten, met behulp van snelle manoeuvres om vijanden te ontwijken, blokkeren en aanvallen.
  • Diepgaande upgrades. Upgrade gezondheid, aanval en verdediging via je vaardighedenboom en rust accessoires uit om de eigenschappen van je held te verbeteren.
  • Een land van schatten. Verken besneeuwde toppen en griezelige bossen, op zoek naar oude artefacten en verloren fortuin.
  • Honderden uitdagingen. Beleef talloze zijmissies op je reis die de vele verborgen geheimen van Avantia onthullen.

Wanneer donkere magie het land corrumpeert, is het aan de jonge jongen Tom en andere moedige krijgers om zich over de hele wereld te wagen – en monsters te bestrijden in intense gevechten van derden!

Beast Quest is nu beschikbaar in de Switch eShop voor $ 29,99 USD.