Beasties komt deze zomer

Beasties komt deze zomer

Beasties, een monstertrainer-puzzel-RPG ontwikkeld door Rokaplay en uitgegeven door Just For Games, komt naar Nintendo Switch. Op 1 juli 2022 wordt het uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Over Beasties

De Beasties en mensen leven in perfecte vrede en symbiose. Met de verdwijning van een Beastiemaster wordt de rust echter verbroken. Het gilde van de Beastiemasters heeft je naar een afgelegen gemeenschap gestuurd om te ontdekken wat er met de meester is gebeurd.

Zul jij de meester opsporen en het oude evenwicht herstellen?

Belangrijkste kenmerken

  • Beastie Brawls: ons turn-based puzzel-vechtsysteem is eenvoudig te leren, maar het heeft genoeg complexiteit en flexibiliteit voor doorgewinterde veteranen om acties van tevoren te plannen. Ze vechten graag met onze Beasties.
  • Verhoog de prestaties van je Beasties: na het winnen van gevechten krijgen onze vrienden, de Beasties, oerstofplaten als buit. Je kunt hun krachten vergroten door met ze samen te werken. Bij deze methode kun je de gezondheid, verdediging, kracht en speciale vaardigheden van elke Beastie afzonderlijk verbeteren. Op basis van je plan kies je hoe je je team opbouwt!
  • Verkennen: in de omgeving zullen er verborgen dingen en willekeurige gebeurtenissen zijn met unieke prijzen om verkennen te belonen. Gebruik je vrije tijd om essentiële middelen te verzamelen en je voor te bereiden op de volgende avontuurfase, vecht tegen beestentrainers en jaag op het dikke gras op zoek naar nieuwe beesten.
  • Monster Trainer ontmoet puzzel in deze verfijnde genre-mashup.
  • Veel Beasties hebben zich aangepast aan hun omgeving, wat resulteert in een breed scala aan Beastie-soorten.
  • Mijnbouw is nodig om de benodigde materialen voor je zoektocht te krijgen!
  • Samen je krachten met Beasties, upgrade en pas ze aan om aan je behoeften te voldoen.

Als Beasties deze zomer op de Nintendo Switch verschijnt, zal deze zowel fysiek als digitaal beschikbaar zijn.