Beat Souls – Eerste 18 Minuten

Beat Souls – Eerste 18 Minuten

Beat Souls, een ritmische actiegame, is gelanceerd in de Nintendo Switch eShop en geïnteresseerde gamers kunnen nu 18 minuten gameplay bekijken dankzij Handheld Players.

video
play-rounded-fill

Over Beat Souls

In Beat Souls, een snel ritmespel waarin je obstakels moet ontwijken en geesten moet verzamelen om spectaculaire combinaties te maken op weg naar de topscore, smelten muziek en gewelddadige actiegameplay samen! Laat de Rhythm Yokai rusten terwijl je geweldige dansmoves loslaat en een spectaculaire show opvoert! De graphics van Beat Souls combineren schattige en heldere anime-esthetiek met neon cyberpunk-flair voor een aparte look en feel, terwijl de dreunende muziek ervoor zorgt dat je teruggaat voor meer!

Beheers de sierlijke kunst van ontwijken en springen om naderende obstakels te ontwijken terwijl je je “Otomo”-vrienden beweegt om zielen te verzamelen. Maar wees voorzichtig! Als je botst met Noise, wordt je ritme verstoord, wordt je combo gereset en raakt je uithoudingsvermogen uitgeput. Het is game over als je uithoudingsvermogen opraakt. Als de beroemde Shrine Maiden Mikoto, die via dans met yokai kan praten, vecht je je een weg door 30 levels met verschillende uitdagingen! Denk je dat je het in je hebt om het lawaai te verslaan?

Kenmerken:

  • Verzamel zielen door naar links en rechts te bewegen op het ritme van de muziek!
  • Blijf uit de buurt van luide obstakels om je combo’s en koortsmeter te laten groeien.
  • Ontgrendel extra speelbare personages, elk met hun eigen speciale vaardigheden!
  • Pas de moeilijkheidsgraad van elke stap aan uw voorkeuren aan.
  • Met de modus Infinite Hell kun je je talenten tot het uiterste drijven!

Beat Souls is momenteel beschikbaar in de Nintendo Switch eShop in het Engels, Japans en Chinees.

Ad