Before We Leave – Launch trailer

Before We Leave – Launch trailer

Team17 en Balancing Monkey Games hebben een nieuwe trailer voorbereid voor de Nintendo Switch-release van Before We Leave. Na de oorspronkelijke release vorig jaar, is de videogame voor het bouwen van steden nu beschikbaar op Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

About Before We Leave

Verspreid over zes verschillende biomen, geeft Before We Leave spelers de taak om groepen ‘Peeps’ – recentelijk opgekomen overlevenden van een wereldwijde catastrofe – te voeden terwijl ze worstelen om hun dromen te verwezenlijken om een ​​welvarende beschaving weer op te bouwen. Tijdens de reis zullen ze nieuwe regio’s in kaart brengen en oude technologie onderzoeken om een ​​mooie toekomst voor de hele Peep-dom te creëren. Bewoners van de groeiende samenleving moeten ook op de hoogte zijn van hun invloed op het milieu en het welzijn van hun Peeps, en moeten oppassen voor Space Whales, die hun werelden snel kunnen vernietigen.

Belangrijkste kenmerken

  • Expand the Horizons: van een kleine kolonie tot een gigantische Peeps-beschaving, spelers moeten bergen, bossen, zeeën en de diepten van de ruimte oversteken om te verkennen, bouwen en bloeien.
  • Naarmate spelers verder komen, kunnen ze technologieën verkennen om hun beschaving te verbeteren, zoals zeilen, productie en handel.
  • Houd de mensen tevreden:
  • Het beheren van een community is geen gemakkelijke taak; spelers moeten het geluk van hun Peeps in de gaten houden, naast voedsel, hulpbronnen en vervuilingsniveaus.
  • Een gloednieuwe wereld:
  • Met zes verschillende biomen die grondstoffen en vreemde artefacten bevatten, moeten spelers hun kolonies op de juiste manier organiseren.
  • Meeslepende soundtrack:
  • Benedict Nichols (Omno, The Falconeer) en James Dean van kau Audio wonnen de ‘The Composed Segment’ Pav Award voor uitmuntende audio voor het creëren van een soundscape die geschikt is voor elke welwillende leider.

Before We Leave is digitaal verkrijgbaar via de Nintendo Switch eShop.