Beholder 2: Fysieke release

Beholder 2: Fysieke release

Samenvatting:

Beholder 2 is een uniek spel dat strategie, avontuur en rollenspel combineert. Als stagiair bij het ministerie navigeer je door het complexe politieke landschap, neem je moeilijke beslissingen en werk je je een weg omhoog op de carrièreladder naar de zetel van de premier. Elke beslissing heeft gevolgen en u moet bereid zijn om de gevolgen van uw keuzes op te vangen. De ingewikkelde gameplay en het verhaal van Beholder 2 houden je urenlang bezig, met boeiende plotwendingen die je op het puntje van je stoel houden. Mis de limited edition Beholder 2 Deluxe Edition niet – pre-order nu om uw exemplaar op de releasedag veilig te stellen.


Beholder 2: fysieke release

Als stagiair bij het ministerie krijg je belangrijke taken die de toekomst van de staat helpen vormgeven. Je werkt hard voor het algemeen belang en helpt duizenden burgers, terwijl je de carrièreladder beklimt naar de zetel van de premier. Maar het ministerie is niet voor bangeriken. Koude, grijze, onheilspellende muren strekken zich uit tot in de lucht en massieve eikenhouten deuren verbergen de belangrijkste geheimen van de staat. Hier wordt het lot bepaald. Dit is het ministerie.

Gameplay en verhaal

De ingewikkelde gameplay en het verhaal van Beholder 2 houden je urenlang bezig. De gedetailleerde mechanica van het spel zorgt ervoor dat elke beslissing die je neemt consequenties heeft. Je moet relaties opbouwen met andere personages, door het politieke landschap navigeren en moeilijke keuzes maken die je lot bepalen. Maar het zijn niet allemaal serieuze zaken. Beholder 2 bevat ook boeiende plotwendingen die je op het puntje van je stoel houden.

Gedetailleerde mechanica

Beholder 2 heeft een ingewikkelde beslissingsboom die ervoor zorgt dat elke playthrough uniek is. Elke beslissing die je neemt heeft gevolgen, en de gedetailleerde mechanismen van de game zorgen ervoor dat die gevolgen realistisch en impactvol zijn.

Karakterontwikkeling

Het opbouwen van relaties met andere personages is een cruciaal aspect van de gameplay van Beholder 2. De manier waarop je met andere personages omgaat, heeft invloed op het verhaal en de keuzes die je maakt, bepalen het lot van de staat.

Plotwendingen

Beholder 2 zit vol boeiende plotwendingen die je op het puntje van je stoel houden. Van onverwachte allianties tot schokkende onthullingen, je weet nooit wat er gaat gebeuren.

Loopbaanontwikkeling

Ben je klaar om je op te werken op de carrièreladder naar de zetel van de premier? Beholder 2 biedt een uniek carrièreprogressiesysteem waarmee je door de rangen van het ministerie kunt komen. Maar het zal niet gemakkelijk zijn. Je moet aan bepaalde vereisten voldoen, relaties opbouwen met andere personages en beslissingen nemen die van invloed zijn op je loopbaanontwikkeling. Maar maak je geen zorgen, de Wise Leader zelf zal je versieren met officiële onderscheidingen als je de ladder beklimt.

Vereisten voor de zetel van de premier

Je omhoog werken op de carrièreladder naar de zetel van de premier zal niet gemakkelijk zijn. Je moet aan bepaalde vereisten voldoen, zoals het vertrouwen van andere personages winnen en moeilijke beslissingen nemen.

Officiële onderscheidingen en beloningen

Terwijl je de carrièreladder beklimt, zal de Wise Leader zelf je versieren met officiële onderscheidingen en beloningen. Deze onderscheidingen zijn niet alleen voor de show – ze brengen ook tastbare voordelen met zich mee waarmee u nog verder kunt komen.

Gevolgen van besluitvorming

Elke beslissing die u neemt in Beholder 2 heeft gevolgen, en die gevolgen kunnen van invloed zijn op uw loopbaanontwikkeling. U moet elke beslissing die u neemt zorgvuldig overwegen en bereid zijn om met de gevolgen om te gaan.

Beholder 2 Deluxe Edition

De Beholder 2 Deluxe Edition is een limited edition-versie van de game die exclusieve items bevat die nergens anders verkrijgbaar zijn. De Deluxe Edition wordt geleverd met een omhullende hoes en een Beholder 2-notitieboekje, waardoor het een must-have is voor elke echte fan van het spel. Er worden echter slechts 999 exemplaren van de Deluxe Edition aangeboden, dus zorg ervoor dat u uw exemplaar zo snel mogelijk pre-ordert om er zeker van te zijn.

Voorbestellingsinformatie

Pre-orders voor de fysieke versies van Beholder 2 voor Switch beginnen op 11 mei 2023 om 08.00 uur PT / 11.00 uur ET / 16.00 uur in het VK / 17.00 uur in Europa. Om uw exemplaar van Beholder 2 Deluxe Edition vooraf te bestellen, gaat u naar de Red Art Games-website en volgt u de instructies. Door de game vooraf te bestellen, weet je zeker dat je je exemplaar zo snel mogelijk ontvangt en alle exclusieve items ontvangt die bij de Deluxe Edition horen.

Conclusie

Beholder 2 is een unieke game die een unieke gameplay-ervaring biedt. Met ingewikkelde besluitvormingsmechanismen, boeiende plotwendingen en een uniek carrièreprogressiesysteem, is het een must-play voor fans van strategie-, avontuur- en rollenspellen. De limited edition Beholder 2 Deluxe Edition is een must-have voor elke echte fan van het spel, met exclusieve items die nergens anders verkrijgbaar zijn. Mis je kans niet om vandaag nog je exemplaar van Beholder 2 te pre-orderen en ervaar alles wat deze geweldige game te bieden heeft.

Veelgestelde vragen
 • 1. V: Wat maakt Beholder 2 uniek?
  • A: Beholder 2 biedt een unieke gameplay-ervaring die strategie, avontuur en rollenspel combineert. De ingewikkelde besluitvormingsmechanismen van de game zorgen ervoor dat elke playthrough anders is, met realistische gevolgen voor elke keuze die de speler maakt.
 • 2. V: Wat is het loopbaanontwikkelingssysteem in Beholder 2?
  • A: In Beholder 2 werken spelers zich een weg omhoog op de carrièreladder naar de zetel van de premier. Om dit te doen, moeten ze moeilijke beslissingen nemen en omgaan met de gevolgen van hun keuzes.
 • 3. V: Wat zit er in de Beholder 2 Deluxe Edition?
  • A: De Beholder 2 Deluxe Edition bevat een omhullende hoes en een Beholder 2-notitieboekje, waardoor het een must-have is voor elke echte fan van het spel. Er worden echter slechts 999 exemplaren van de Deluxe-editie aangeboden, dus zorg ervoor dat u uw exemplaar zo snel mogelijk pre-ordert om er zeker van te zijn.
 • 4. V: Wanneer kan ik Beholder 2 pre-orderen?
  • A: Pre-orders voor de fysieke versies van Beholder 2 voor Switch beginnen op 11 mei 2023 om 08.00 uur PT / 11.00 uur ET / 16.00 uur in het VK / 17.00 uur in Europa.
 • 5. V: Waar kan ik Beholder 2 pre-orderen?
  • A: Om Beholder 2 te pre-orderen, ga je naar de Red Art Games-website en volg je de instructies.