Bekijk de intense RICO’s launch trailer

Bekijk de intense RICO’s launch trailer

Rising Star Games en Ground Shatter hebben een nieuwe lanceringstrailer uitgebracht voor RICO, de buddy-politieagent die is geïnspireerd door moderne actiefilms.

video

Over RICO

RICO stelt spelers in staat om lid te worden van de elitaire RICO-taskforce, waar ze vierentwintig uur de tijd hebben om een ​​zaak op te lossen en een einde te maken aan de georganiseerde misdaad.

Bereid je voor op het openen van deuren en schiet je een weg door willekeurig gegenereerde levels die elk geval nieuw en uniek maken. Gamers kunnen ook met een vriend samenwerken om de rol van een paar losse-kanonpolitiepartners te spelen en elkaar te ondersteunen door intense urban shootouts in online of lokaal coöpspel.

James Parker, directeur van Ground Shatter, zegt: “Games kunnen het leven van mensen veranderen, ons informeren over de menselijke conditie en epische verhalen vertellen over liefde, leven en verlies … RICO doet geen van die dingen, het is een spel over schoppen deuren openen en schieten slechteriken neer, vaak in glorieuze slow motion. “

RICO is een tactische shooter in arcade-stijl, waarbij spelers in het moment moeten reageren op shootouts terwijl ze zich ontvouwen, deuren doorbreken, van kamer naar kamer bewegen en nieuwe wapens, eigenschappen en uitrusting ontgrendelen terwijl ze proberen de misdaadbazen in de val te lokken. de hoofdgevalmodus van het spel. Ze kunnen ook tegen elkaar strijden met een vaste uitrekking en op hetzelfde niveau op de ranglijsten van de dagelijkse speelmodus.

Kenmerken

  • Concureer met de klok om een ​​zaak binnen 24 uur op te lossen
  • Online coöp en offline gesplitst scherm afspelen
  • “Daily play” met online leaderboards
  • Willekeurig gegenereerde cases, bewerkingen en omgevingen
  • Ontgrendelbare wapens, eigenschappen en uitrusting

RICO zal op 14 maart 2019 op Nintendo Switch worden uitgebracht.