Bekroonde RPG Disco Elysium komt eraan

Bekroonde RPG Disco Elysium komt eraan

Je hebt vast wel eens gehoord van de bekroonde Disco Elysium, toch? Nou, het ziet ernaar uit dat je hem in de toekomst onderweg kunt meenemen!

Tijdens de ‘Game On’ podcast van BBC 5live onthulde de art director van de game, Aleksander Rostov, sluw dat een Nintendo Switch-poort van de RPG nu in de maak was – een grapje dat het interview zijn werk vertraagde:

Dit interview onderbreekt mij op dit moment van het schrijven van ontwerpdocumentatie voor de gebruikersinterface en invoersystemen voor de Switch-poort.

Dit werd opgevolgd door de verhalende hoofdrolspeler Helen Hindpere, die beloofde dat de release van de Nintendo Switch van de game ‘binnenkort gaat gebeuren’.

video
play-rounded-fill

Over Disco Elysium

Disco Elysium is een baanbrekend open wereld rollenspel. Je bent een detective met een uniek vaardigheidssysteem tot je beschikking en een heel stadsblok om je pad over te banen. Ondervraag onvergetelijke personages, maak moorden of neem steekpenningen aan. Word een held of een absolute ramp voor een mens.

Kenmerken

Ongekende keuzevrijheid. Intiem, liefdevol, toevlucht nemen tot geweld, poëzie schrijven, karaoke zingen, dansen als een beest of de zin van het leven oplossen. Disco Elysium is de meest getrouwe weergave van desktop-rollenspel dat ooit in videogames is geprobeerd.

Talloze tools voor rollenspellen. Mix en match uit 24 totaal verschillende vaardigheden. Ontwikkel een persoonlijke stijl met 80 kledingstukken. Gebruik 14 gereedschappen, van geweren tot zaklampen tot een boombox, of giet jezelf een cocktail van 6 verschillende psychoactieve stoffen. Ontwikkel je personage nog verder met 60 wilde gedachten om te denken – met het detectiekabinet van de detective.

Een revolutionair dialoogsysteem met onvergetelijke karakters. De wereld leeft met echte mensen, geen extra’s. Speel ze tegen elkaar, probeer ze te helpen of word hopeloos verliefd. Met het revolutionaire dialoogsysteem van Disco Elysium, met gedeeltelijk ingesproken personages, kun je bijna alles doen.

Maak een uniek pad door de stad. Verken, manipuleer, verzamel tarra of word miljonair in een open wereld zoals je nog nooit eerder hebt gezien. De stad Revachol ligt voor het oprapen, een klein stukje tegelijk. Van de straat tot de stranden – en nog veel meer.

Hardgekookte, harde kern. Dood, seks, belastingen en disco – niets is van tafel. Revachol is een echte plaats met echte uitdagingen. Los een enorm moordonderzoek op, of ontspan en leun achterover met uitgestrekte zijkoffers. De detective beslist, de burgers blijven.

Ad