Berserk Boy aangekondigd, lancering Q4 2021

Berserk Boy aangekondigd, lancering Q4 2021

Ontwikkelaar BerserkBoy Games heeft een retro-geïnspireerde actieplatformer aangekondigd genaamd Berserk Boy voor Nintendo Switch.

Studio-oprichter Zu Ehtisham legt uit dat Berserk Boy veel inspiratie haalt uit grote namen in het platformgenre zoals Mega Man, Sonic, Pulseman en Gunvolt. Deze inspiraties zijn het best te zien in de eerste aankondigingstrailer, van de esthetiek, gameplay, power-ups en meer.

Berserk Boy is planned to launch in Q4 2022 for Nintendo Switch and other platforms.

video
play-rounded-fill

Over Berserk Boy

Berserk Boy is een levendige, retro-geïnspireerde 2D-actieplatformgame waarmee je… GA BERSERK! Verander in verschillende vormen en gebruik de kracht van Bliksem, Vuur, Aarde, Lucht en IJs terwijl je door stijlvolle stadia racet in een heroïsche strijd om de planeet te redden van de kwaadaardige Dr. Genos!

Belangrijkste kenmerken

  • Verander in verschillende Berserk-vormen: voeg samen met de vijf Berserk Force-bollen – Lightning, Fire, Earth, Air en Ice – en absorbeer hun unieke vaardigheden!
  • Ga los! Combineer combo’s om je Berserk Meter te vullen en een speciale aanval van een formulier te activeren! Upgrade en word nog krachtiger!
  • Verken New Hope City en verder: spring, ren, sla en glij door meerdere uitgestrekte levels! Vind alternatieve paden en verborgen verzamelobjecten!
  • Een modern avontuur met een retro-feel: gelikte en stijlvolle platformactie geïnspireerd door een voorliefde voor de genre-grootheden! Speel voor hoge scores en snelle tijden!
  • Muziek van Sonic Mania-componist Tee Lopes: Volledige originele soundtrack die pompt met energieke 16-bits nostalgie! Geniet van de beats als je gaat Berserk!
Ad