Best Month Ever! – Launch trailer

Best Month Ever! – Launch trailer

Best Month Ever! heeft nu een nieuwe lanceringstrailer. Klabater en Warsaw Film School hebben onlangs de verhalende visuele avonturengame voor Nintendo Switch uitgebracht.

Neem deel aan een emotionele achtbaan terwijl Louise begint aan een once-in-a-lifetime roadtrip door het Amerika van eind jaren zestig, in een poging haar zoon Mitch te leren navigeren door de soms meedogenloze hedendaagse wereld.

video
play-rounded-fill

About Best Month Ever!

Welke eigenschappen hebben moeders?

Het is nooit eenvoudig om goed van slecht te onderscheiden, vooral niet als je een alleenstaande moeder van achter in de twintig bent met een slimme achtjarige onder je hoede. Elke beslissing die je in die belangrijke paar seconden neemt, waarvan we allemaal weten dat ze ons leven in één seconde voor altijd kunnen veranderen, beïnvloedt wat voor soort persoon Mitch wordt en welke idealen hem zullen leiden zodra hij zijn eigen man wordt.

Waarom ben je zoals je bent?

Ontdek waarom het leven van Louise is zoals het is, maak moeilijke keuzes die niemand anders zou kunnen verdragen en leer Mitch wat hij moet zien om onafhankelijk, zachtaardig en moedig genoeg te worden om het hoofd te bieden de dag.

Alles heeft gevolgen

Uw keuzes ZIJN ERG BELANGRIJK! Om de persoonlijke ontwikkeling van Mitch te volgen, draagt ​​elke beslissing die je neemt bij aan drie belangrijke statistieken: Rechtvaardigheid, Vertrouwen en Relaties. Deze hebben invloed op het soort einde dat Mitch ontvangt aan het einde van het spel – er zijn in totaal 9 verschillende eindes!

Iedereen heeft een verhaal.

De jaren zestig waren in meer dan één opzicht turbulent: de Summer of Love, de oorlog in Vietnam, de overlevenden en verliezers van de grootste omwenteling uit de geschiedenis.

Canned Heat zong ‘Going Up the Country’, zoals Bob Dylan vroeg: ‘Hoe voelt het’ om dakloos te zijn en op straat te leven?

Reis door het hele land en ontmoet een hele reeks persoonlijkheden die Louise al dan niet kunnen helpen haar doelen te bereiken – inclusief de meest verdeeldheid zaaiende groepen waarvan velen dachten dat ze uitgestorven waren.

Best Month Ever! is nu te koop in de Nintendo Switch eShop.

Ad