Best-verkopende indies van 2019

Best-verkopende indies van 2019

Sinds de release is de Nintendo Switch een solide thuis voor Indië geweest en 2019 was geen uitzondering op die regel. Om dit aspect te benadrukken, heeft Nintendo een nieuwe promo onthuld waarin de bestverkochte indiegames van het jaar van de Switch worden getoond.

video
play-rounded-fill

Best-verkopende indies 2019

Waaronder titels zoals;

Cuphead

Geïnspireerd door tekenfilms uit de jaren 1930, maakt dit run-and-gun actiespel gebruik van visuals en audio die nauwgezet zijn gemaakt met dezelfde technieken uit die tijd: traditionele handgetekende animaties, aquarelachtergronden en originele jazz-opnames.

Untitled Goose Game

Untitled Goose Game is een slapstick-stealth-sandbox, waar je een gans bent die losgelaten wordt in een nietsvermoedend dorp. Neem een ​​kijkje in de stad – van de achtertuinen van mensen tot de high street shops – grappen maken, hoeden stelen, veel toeteren en in het algemeen de dag van iedereen verpesten.

Wargroove

Kies je commandant en voer oorlog tegen vechtpartijen. Wil je er echt cool uitzien en het gevecht in jouw voordeel slingeren? Stap gewoon in je ‘groove!’ Afhankelijk van het personage dat je speelt, kun je genezen, inspireren, beschermen of wat goede ouderwetse schade aanrichten.

Katana ZERO

Gebruik je voorkennis om je volgende stappen te plannen in deze snelle, neo-noir actie-platformer. Geniet van flitsende effecten en een synthewave-soundtrack uit de jaren 80 terwijl je de tijd doorsnijdt, snelt en manipuleert om je verleden te ontrafelen in een brute acrobatische weergave.

Baba is YOU

In elk niveau zijn de regels aanwezig als blokken waarmee je kunt communiceren; door ze te manipuleren, kun je veranderen hoe het niveau werkt en verrassende, onverwachte interacties veroorzaken! Met een paar simpele duwen kun je jezelf in een rots veranderen of zelfs het doel veranderen!

My Friend Pedro

Duik in dit gewelddadige ballet over vriendschap, verbeelding en de worsteling van één man om iemand op zijn pad te vernietigen op verzoek van een bewuste banaan. Gebruik strategisch split-aiming, slow motion en stijlvolle vensterbreuken om een ​​sensationele actiescène te creëren.

Castle Crashers Remastered

Hack, sla en sla je weg naar de overwinning in deze geremastered editie van het 2D arcade-avontuur van The Behemoth. Maximaal vier vrienden kunnen lokaal * of online ** spelen en je prinses redden, je koninkrijk verdedigen en kastelen vernietigen!

Slay the Spire

Begeef je op een reis langs de Spire, kies risicovolle paden, sta tegenover verschillende vijanden en ontdek welke uitdagingen je te wachten staan ​​in dit spel voor het bouwen van dek. Selecteer kaarten die samenwerken om vijanden efficiënt te sturen en de top te bereiken.

Terraria

De wereld van Terraria is binnen handbereik terwijl je vecht voor overleven, fortuin en glorie. Duik diep in grotachtige vlakten, zoek steeds grotere vijanden om je moed te testen in de strijd of bouw je eigen stad – in de wereld van Terraria is de keuze aan jou!

Unravel Two

Begin je avontuur in een koud en imposant land en zie je omgeving bloeien met nieuw leven terwijl je de vonk van avontuur achtervolgt. Ga elke uitdaging aan met positiviteit en onbevreesdheid om de wereld om je heen wakker te maken en een onbreekbare band tussen vrienden te ontdekken.

Downwell

Waag je door een put op zoek naar ongekende schatten met alleen je modieuze Gunboots. Laat een stortvloed van vuurkracht op vervelende wezens los terwijl je op zoek bent naar rode edelstenen verspreid over de rotsen. Geen twee uitstapjes door de put zijn ooit hetzelfde!

Torchlight II

Verken uitgestrekte overlandgebieden en meerdere hub-steden met je trouwe huisdier aan je zijde … of laat het naar de stad rennen om je buit te verkopen, zodat je dat niet hoeft te doen! Willekeurige niveaus zorgen voor nieuwe lay-outs, paden, buit en monsters elke keer dat je speelt.

Blasphemous

Verken deze nachtmerrieachtige wereld van verwrongen religie en ontdek de vele geheimen die diep vanbinnen zijn verborgen. Gebruik verwoestende combo’s en brute executies om de hordes groteske monsters en gigantische bazen te verslaan die je in de weg staan ​​om de wereld van zijn verschrikkelijke lot te bevrijden.

Ori and the Blind Forest: Definitive Edition

Het bos van Nibel sterft. Nadat een krachtige storm een ​​reeks verwoestende gebeurtenissen in gang heeft gezet, moet Ori, een jonge wees bestemd voor heldendaden, op reis gaan om moed te vinden en een duistere vijand tegemoet treden om het bos te redden.

SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech

Leid een groep aspirant-helden door een handgetekende wereld en intense gevechten met alleen je verstand en een handvol kaarten. Neem het op tegen elke bedreiging door je eigen spel samen te stellen, kies uit meer dan 100 verschillende ponskaarten!


Persoonlijk denk ik niet dat Unravel, Ori en Cuphead daar echt thuis horen, omdat ze worden ondersteund door een aantal echt grote partijen. Maar het zijn op zichzelf al geweldige titels.

Welke van deze heb je aangeschaft?