Betere kijk op de Nintendo Switch Lite at Gamescom 2019

Betere kijk op de Nintendo Switch Lite at Gamescom 2019

Het nieuwe handheld-systeem de Nintendo Switch Lite komt volgende maand uit en Nintendo heeft Gamescom-bezoekers het systeem van dichterbij laten bekeken via hun display met alle drie de kleuren die beschikbaar zijn bij de lancering.

Gaming Boulevard heeft beelden van het systeem in actie vastgelegd.

video

Over Nintendo Switch Lite

De console voor gamers onderweg.

Nintendo Switch Lite is een compacte, lichtgewicht toevoeging aan de Nintendo Switch-familie, met geïntegreerde bedieningselementen.

Nintendo Switch Lite ondersteunt alle Nintendo Switch-software die in de handheld-modus kan worden gespeeld. Het is geweldig voor mensen die veel mogelijkheden hebben om buiten te spelen, en ook voor iedereen die online of lokale draadloze multiplayer wil spelen met vrienden of familie die al een Nintendo Switch-console hebben.

Als een speciaal handheld gamingapparaat ondersteunt de Nintendo Switch Lite geen uitvoer naar een tv.

Als een game Joy-Con-functies ondersteunt, zoals HD Rumble, IR Motion Camera en Joy-Con-bewegingssensoren, zijn sommige functies niet alleen beschikbaar met Nintendo Switch Lite. Joy-Con-controllers (apart verkrijgbaar) zijn vereist om deze functies te gebruiken.

Voor games die de handheld-modus niet ondersteunen, kunnen spelers Joy-Con-controllers (apart verkrijgbaar) draadloos verbinden met Nintendo Switch Lite. In deze gevallen hebben gebruikers een apparaat nodig om Joy-Con-controllers op te laden, zoals de Joy-Con-oplaadgreep. Raadpleeg de productverpakking of de Nintendo eShop voor informatie over de compatibiliteit van de speelmodus voor specifieke games.

Ad