Bethesda; mogelijkheden games op Nintendo Switch

Bethesda; mogelijkheden games op Nintendo Switch

Meer Bethesda op de Nintendo Switch?

Dualshockers sprak op het Noord-Amerikaanse game-evenement PAX East met Pete Hines, Senior Vice President of Marketing bij Bethesda, over hun aanwezigheid op de Nintendo Switch. Hines zei onder andere dat het bedrijf zeker overweegt om hun oude én nieuwe spellen naar het platform te brengen – mits het goed past.

Pete Hines over Nintendo Switch games

Dat hangt er gewoonweg vanaf. Het hangt er vanaf of wij wel of niet denken dat het spel technisch goed bij het platform past én dat het iets is dat de doelgroep op de Nintendo Switch wil. Als je het zo bekijkt, is het niet anders dan hoe wij kijken naar een ander platform of elk spel waar we aan werken.

Hopelijk is het een mix van beide. Als er iets waarvan men wil dat wij het op de Nintendo Switch uitbrengen én het werkt goed – top. Als het om nieuwe zaken gaat en we denken dat het een goede match is, dat goed werkt op de Nintendo Switch, dan gaan we daar ook mee aan de slag.

Op dit moment is Bethesda goed aanwezig op de Nintendo Switch. Zo hebben ze onder andere het gelauwerde DOOM en The Elder Scrolls V: Skyrim voor het platform uitgebracht.

Binnenkort kunnen we daar ook Wolfenstein II: The New Collosus aan toe voegen.

Ad