Bewijs van Nintendo Switch Lite die homebrew draait

Bewijs van Nintendo Switch Lite die homebrew draait

Al enige tijd weten hackers dat ze zowel de Nintendo Switch Lite als Mariko Nintendo Switch met succes hebben gehackt. Maar er werd geen bewijs geleverd.

Aangezien er op dat moment geen concreet bewijs was, hebben de hackers die het met succes hebben gedaan een proof-of-concept uitgebracht, waaruit blijkt dat homebrew-software met succes op de Nintendo Switch Lite wordt uitgevoerd.

video

Een kleine intro op gebied van modding

Voor degenen die totaal nieuw in dat opzicht zijn, zijn de latere Nintendo Switches inclusief de wat recentere Nintendo Switch Lite-modellen zijn “ipatched” en voorzien van een nieuwe chip / moederbord. Dit was om het beveiligingslek te verhelpen dat bestond op de originele Nintendo Switches, waardoor homebrew er toegang toe kon krijgen.

Wat verder bekend is op dit moment is dat dit een hard-mod zal zijn. Dit is bevestigd maar er zijn geen verdere details verstrekt.

NintendoReporters en hacking / modding

Zoals altijd om dingen te houden zoals ze zijn. We gaan hier niet meer aandacht aan besteden. Er zijn genoeg plaatsen op internet om meer te leren / ontdekken. Als u hier echt naar wilt kijken, zult u ze gemakkelijk vinden, wij zijn niet de plaats om te bespreken hoe wat en waar als het gaat om dit onderwerp

Ad