Big Brain Academy: Brain vs. Brain aangekondigd

Big Brain Academy: Brain vs. Brain aangekondigd

Nintendo heeft Big Brain Academy: Brain vs. Brain onthuld – een nieuwe inzending in de Big Brain Academy-serie waarin tot 4 spelers elkaar opnieuw in gevechten van de geest kunnen verplaatsen!

De game komt op 3 december 2021 zowel fysiek als digitaal naar de Nintendo Switch.

video

Over Big Brain Academy: Brain vs. Brain

Vecht om te zien wie het sterkste brein heeft

Doe mee aan een reeks hersenkrakende activiteiten die je mentale kracht op de proef stellen in Big Brain Academy™: Brain vs. Brain voor het Nintendo Switch™-systeem! Speel een breed scala aan activiteiten, zoals het onthouden van een reeks cijfers, het identificeren van een dier terwijl het langzaam in beeld komt, of het helpen van een trein naar zijn doel in leuke, snelle activiteiten.

Ga brain-to-brain met vrienden en familie in wedstrijden voor 4 spelers* om te zien wie de hoogste score haalt. Iedereen kan samen spelen met verschillende moeilijkheidsgraden, dus een kind kan zich staande houden tegen een volwassene in deze hersenkraker!

Trakteer je hersenen op wat snel mentaal plezier

Haal je eigen Big Brain Brawn-score met een leuke test. Verhoog uw vaardigheden en snelheid door bepaalde activiteiten uit te oefenen. Natuurlijk kun je je ook voorbereiden op je volgende multiplayer-hersengevecht of scores vergelijken met vrienden en familie. Ontgrendel tientallen outfitopties voor je in-game avatar, van een kattenoutfit tot een maïskostuum!

Ga hersenen vs. hersenen tegen mind-masters dichtbij en ver weg

Wilt u zien hoe u opgewassen bent tegen brainiacs over de hele wereld? Spring in de Ghost Clash-modus om te strijden tegen de gegevens van andere gebruikers. Kies uit mentale wonderen over de hele wereld, mensen op je vriendenlijst of familieleden die profielen op hetzelfde systeem hebben. Buiten de Ghost Clash-modus kun je je ranglijst controleren om te zien hoe je Big Brain Brawn overeenkomt met die van anderen.