Big Brain Academy: Brain vs. Brain demo beschikbaar

Big Brain Academy: Brain vs. Brain demo beschikbaar

Een gratis demo voor Big Brain Academy: Brain vs. Brain voor Nintendo Switch kan worden gedownload via de Nintendo eShop. In deze nieuwe multiplayer*-partygame die iedereen kan spelen, kunnen spelers hun vaardigheden en snelheid verbeteren door bepaalde activiteiten uit te oefenen terwijl ze ook plezier hebben.

Demofuncties

In de demo kunnen spelers onze Stretch-modus uitproberen, met een aantal puzzels die hun vaardigheden testen in drie hersenkrakende categorieën: visualiseren, identificeren en berekenen. De volledige games bevatten nog meer puzzels, waaronder de categorieën Onthouden en Analyseren. Vroege kopers kunnen de game vandaag pre-orderen in de Nintendo eShop.

Het zal ook mogelijk zijn om de Party-modus te gebruiken voor een ritje. Maximaal vier spelers kunnen hersens tegen hersens gaan om de meeste punten te verdienen door activiteiten snel te voltooien. Elke deelnemer stelt zijn eigen moeilijkheidsgraad in, van de gemakkelijkste (Sprout-klasse) tot de meest uitdagende (Super Elite-klasse), wat betekent dat zelfs het jongste kind comfortabel kan concurreren met volwassenen in het gezin.

Geen academie zou compleet zijn zonder een professor, en de vooraanstaande Dr. Lobe keert terug naar Big Brain Academy: Brain vs. Brain als uw gastheer. Voor degenen die de volledige game kopen, zijn er nog meer modi beschikbaar, zoals de testmodus, waarin spelers een handschoen van vijf activiteiten moeten doorlopen. Dr. Lobe beloont je met je Big Brain Brawn-score op basis van je prestaties, waarmee je in-game munten kunt verdienen, die kunnen worden gebruikt om kostuums voor je avatar te ontgrendelen.

Over Big Brain Academy: Brain vs. Brain

Flex je hersenen op een leuke manier met familie en vrienden!

Wie heeft het meest gespierde brein in uw familie? Buig die grijze massa en kom erachter in Big Brain Academy: Brain vs. Brain voor Nintendo Switch.

Ga hersenkrakende uitdagingen aan in vijf verschillende categorieën: identificeren, onthouden, analyseren, berekenen en visualiseren. Beheers elke categorie om je Big Brain Brawn op te pompen!

Speel met maximaal drie andere spelers tegelijk, of zet je Big Brain Brawn op tegen spelers over de hele wereld in Ghost Clash***, zelfs als je niet tegelijkertijd speelt.

Dus wat dacht je ervan om op het bord te stappen en die Big Brain Brawn op te bouwen in verschillende stijlen, of het nu is door alleen lastige puzzels op te lossen, of door het op te nemen in spannende wedstrijden met rivalen?