Big Brain Academy: Knappe Koppen – Versie 1.1.0 update

Big Brain Academy: Knappe Koppen – Versie 1.1.0 update

Big Brain Academy: Knappe Koppen heeft een gloednieuwe update ontvangen die de game naar versie 1.1.0 brengt. De nieuwe update brengt een aantal functies en oplossingen die de gebruikerservaring nog beter zullen maken.

Versie 1.1.0 patch notes

 • Algemeen
  • Een instelling toegevoegd om afbeeldingen van zaken als bugs in Fast Focus, Super Fast Focus, Speed ​​Sorting en Super Speed ​​Sorting in elke modus te beperken.
   • Nadat je een gebruiker hebt geselecteerd, kun je naar Opties → Griezelige crawlies gaan en vervolgens kiezen voor Verwijderen of Laten zoals het is.
   • In Party kun je kiezen of je de weergave van deze foto’s wilt beperken nadat je de gebruikers hebt geselecteerd die zullen deelnemen.Opmerking
   • Als je de weergave van deze foto’s beperkt, wordt de variatie binnen die activiteiten minder.
   • Als je de weergave van deze afbeeldingen beperkt, verschijnen alleen geesten die ook de weergave hebben beperkt in Ghost Clash voor snelle focus, supersnelle focus, snelheidssortering en supersnelle sortering. 
  • De knop ‘Geheim’, die je leeftijd verbergt, op het scherm waar je je leeftijd invoert, verplaatst naar een positie waar deze gemakkelijker te vinden is. Als u al gebruikersgegevens heeft aangemaakt, kunt u uw gebruiker selecteren en naar het scherm Opties → Leeftijd gaan en de knop ‘Geheim’ selecteren.
  • Een weergave toegevoegd als je geen Ghost-ID hebt gekregen om er een te verkrijgen op het bovenste scherm van Ghost Clash.
  • Een probleem opgelost in Ghost Clash waarbij de Ghost van de tegenstander niet meer zou bewegen.
  • Verschillende andere problemen opgelost om de gameplay-ervaring te verbeteren.

Over Big Brain Academy: Knappe Koppen

Vecht om te zien wie het sterkste brein heeft

Doe mee aan een reeks hersenkrakende activiteiten die je mentale kracht op de proef stellen in Big Brain Academy™: Brain vs. Brain voor het Nintendo Switch™-systeem! Speel een breed scala aan activiteiten, zoals het onthouden van een reeks cijfers, het identificeren van een dier terwijl het langzaam in beeld komt, of het helpen van een trein naar zijn doel in leuke, snelle activiteiten. Ga brain-to-brain met vrienden en familie in wedstrijden voor 4 spelers* om te zien wie de hoogste score haalt. Iedereen kan met verschillende moeilijkheidsgraden samenspelen, zodat een kind het in deze hersenkraker kan opnemen tegen een volwassene!

Trakteer je hersenen op wat snel mentaal plezier

Haal je eigen Big Brain Brawn-score met een leuke test. Verhoog uw vaardigheden en snelheid door bepaalde activiteiten uit te oefenen. Natuurlijk kun je je ook voorbereiden op je volgende multiplayer-hersengevecht of scores vergelijken met vrienden en familie. Ontgrendel tientallen outfitopties voor je in-game avatar, van een kattenoutfit tot een maïskostuum!

Ga hersenen vs. hersenen tegen mind-masters dichtbij en ver weg

Wil je zien hoe je opgewassen bent tegen brainiacs over de hele wereld? Spring in de Ghost Clash-modus om te strijden tegen de gegevens van andere gebruikers**. Kies uit mentale wonderen over de hele wereld, mensen op je vriendenlijst of familieleden die profielen op hetzelfde systeem hebben. Buiten de Ghost Clash-modus kun je je ranglijst controleren om te zien hoe je Big Brain Brawn overeenkomt met die van anderen.

Ad