Big Rumble Boxing Creed Champions komt Lente 2021

Big Rumble Boxing Creed Champions komt Lente 2021

Tijdens de recente Nintendo Direct Mini: Partner Showcase werd onthuld dat Big Rumble Boxing Creed Champions in het voorjaar van 2021 naar de Nintendo Switch komen.

video
play-rounded-fill

Over Big Rumble Boxing Creed Champions

Heb jij het in je om kampioen te worden? Train, vecht en win zoals Adonis Creed en Rocky Balboa in dit knock-out boksspel! Heb jij het in je om kampioen te worden?

Stap in de ring in Big Rumble Boxing: Creed Champions terwijl je traint, vecht en wint zoals de legendes, zoals Adonis Creed en Rocky Balboa, in deze knock-out arcade-bokservaring.

Stijg door de gelederen in een intense arcade-modus, verbeter je vaardigheden in klassieke Rocky-trainingsmontages en neem het op tegen vrienden in spannende lokale competitieve multiplayer.

  • Pound-for-Pound Boxing For All: intuïtieve, pick-up-and-play-besturing en robuuste, keiharde boksmechanismen waarmee je als een kampioen kunt vechten in verschillende modi die gemakkelijk op te pikken maar moeilijk te volgen zijn meester.
  • Voltooi Creed / Rocky Roster Fight als Adonis Creed, Rocky Balboa en een complete selectie legendes uit het Creed- en Rocky-universum, waaronder Apollo Creed, Ivan & Victor Drago en Clubber Lang.
  • Intense Head-to-Head-multiplayer: daag je vrienden uit voor intense gevechten in lokale schouder-aan-schouder multiplayer die een ouderwetse arcade-achtige ervaring biedt.
  • Stap voor stap, slag voor slag: beleef klassieke Rocky-trainingsmomenten in thematische minigame-montages terwijl je je status als legendarische bokser opbouwt.