Billie Eilish speelt Just Dance 2020 om fans te verrassen

Billie Eilish speelt Just Dance 2020 om fans te verrassen

Ubisoft werkte samen met een andere beroemdheid om Just Dance 2020 te promoten. In een nieuwe promo vroeg de uitgever Billie Eilish om enkele van haar grootste fans te verrassen.

Terwijl ze het Bad Guy-nummer speelden, was te zien dat ze de Nintendo Switch-versie van het onlangs uitgebrachte dansritme-spel spelen.

video

De grootste fans van Billie Eilish denken dat ze komen om de ‘bad guy’-gameplay van Just Dance 2020 te testen. Weinig weten ze … Billie staat op het punt een verrassing te geven die ze nooit zullen vergeten.

Over Just Dance 2020

Verzamel je vrienden en familie en Just Dance alsof niemand kijkt met Just Dance® 2020! De # 1 Music Video Game Franchise of All Time, met meer dan 67 miljoen verkochte eenheden, is dit najaar terug. De nieuwste, nieuwste Just Dance viert 10 jaar mensen samenbrengen met 40 nieuwe hot tracks, meer verbluffende universums en exclusieve verrassingen voor de spelers om te ontdekken!

Word lid van een community van meer dan 120 miljoen spelers over de hele wereld en maak je klaar om de dansvloer in brand te steken. Of er nu iets te vieren is of helemaal zonder reden, Just Dance is er voor elke gelegenheid!

Kenmerken

Just Dance 2020 komt met 40 nieuwe nummers uit de top van de trends waarvan het hele gezin kan genieten! Van hitlijsten tot familiefavorieten, van virale internetfenomenen tot de nieuwste artiesten, er is voor iedereen iets leuks te beleven in Just Dance.

Just Dance 2020 viert een decennium waarin mensen samen worden gebracht met spannende nieuwe content! Werk samen met vrienden voor meer plezier in onze Co-op-modus en keer terug naar de Just Dance-franchise voor Just Dance 2020. De Co-op-modus brengt spelers samen om scores te combineren en de dansvloer te regeren! Train terwijl je plezier hebt met de Zweetmodus! Volg je verbrande calorieën, tijd besteed aan dansen en houd jezelf gemotiveerd met onze speciale zweetafspeellijsten.

Geniet van een breed scala aan creatieve universums, gemaakt met nieuwe productietechnieken, nog nooit eerder gezien in Just Dance.

Kleintjes kunnen meedoen aan het plezier met de veelgeprezen Kids-modus! In de speciale modus kunnen de jongste spelers volop genieten met 8 nieuwe kindvriendelijke beheerde nummers, samen met een leuke danservaring op maat van de behoeften van kinderen.

Met Just Dance Unlimited, de dance-on-demand abonnementstreaming-service, heb je toegang tot 500+ nummers en meer! Elk exemplaar van de game heeft een maand toegang!

Wees de ster van je eigen show! Just Dance 2020 is persoonlijker dan ooit met een verbeterd aanbevelingssysteem.

De game leert je dansgewoonten en pusht je content die je leuk vindt, op het moment dat het jou uitkomt! Volg je instinct en kies de perfecte vooraf gemaakte afspeellijst die bij je stemming past, of laat de game aanbevelingen doen die speciaal voor jou zijn gemaakt. Voor elk moment is er een Just Dance-afspeellijst.

Met de intuïtieve interface is het personaliseren van je game-ervaring nog nooit zo eenvoudig geweest. Kies je favoriete nummers uit de steeds groeiende Just Dance-catalogus en maak je eigen afspeellijsten om je Just Dance-feestjes aan te passen!

Verzet een beweging! Het feest stopt nooit met Just Dance 2020.

Er is altijd iets aan de hand in Just Dance 2020! Bekijk de uitgebreide startpagina voor het laatste nieuws over seizoensgebonden evenementen in de game en meer aanbevelingen voor nummers of afspeellijsten om op te dansen en video’s om naar te kijken. Zorg ervoor dat je de World Dance Floor bezoekt om online te feesten met de Just Dance-community en geniet van thema-evenementen, Happy Hours, toernooien en nieuwe baasfamilies om het hele jaar door te verslaan!

Houd het feest gaande met Just Dance Unlimited! Het hele jaar door worden meer nummers en inhoud toegevoegd om de ervaring van Just Dance 2020-spelers te verrijken.

Just Dance 2020 is nu beschikbaar op meerdere platforms, inclusief de originele Wii.