Billion Road – 72 Minuten preview

Billion Road – 72 Minuten preview

Is de gekke Billion Road voor Nintendo Switch iets voor jou? Dankzij Nintendo Hall kun je nu de eerste 72 minuten van het marktsimulatorbordavontuur vastleggen.

In het gezelschapsspel grijpen spelers eigendommen en investeringen in het hele land van Japan – om de rijkste van allemaal te ontketenen!

video

Over Billion Road

Het hoofddoel in Billion Road is vrij eenvoudig: reis door heel Japan en verdien meer geld dan wie dan ook. Je verdient geld door te landen op vastgoedpleinen met investeringsmogelijkheden, zoals een sushi-restaurant in Ginza of een winkel met animatiegoederen in Akihabara. Nadat u heeft geïnvesteerd, moet u wachten tot maart rondrolt voordat die investeringen zijn vruchten afwerpen.

Kijk ondertussen uit naar dwalende monsters die je rijk kunnen maken … of gooi je plannen in de war! Je kunt ook extra geld verdienen door op itemvakken te landen, wat je kan helpen je eigen doelen te bereiken of simpelweg de plannen van je rivalen te verpesten. Als je het spel met het meeste geld voltooit … win je!

1. Hersenen, Bravado en Lucky Breaks! Dobbelstenen en willekeurige gebeurtenissen helpen je lot te bepalen … maar je moet ook verstandig investeren, berekende risico’s nemen en vertrouwen op de grillen van onvoorspelbare monsters als je de volgende miljardair van Japan wilt worden!

2. Meer dan 30 items en 50 monsters! Je komt tientallen items en monsters tegen, elk met hun eigen effecten. Gebruik ze om je tegenstanders rond te duwen, hun investeringen te ruïneren en hun leven over het algemeen ellendig te maken. Maar wees voorzichtig, want hoewel ze u kunnen helpen geld te verdienen en vooruit te komen, kunnen ze ook namens u slechte aankopen of investeringen doen. Dit kan het spel in een oogwenk veranderen, dus bestudeer de monsters goed om er zeker van te zijn dat je weet wanneer je weg moet lopen en wanneer je moet rennen!

3. Meerdere modi betekent maximale chaos! Tournament Mode is een singleplayer-versie die 30 in-game jaren duurt, terwijl Skirmish Mode een snelle multiplayer-ervaring is die slechts 36 maanden duurt. Of het nu op lange of korte termijn is, het zal de adrenaline zeker laten pompen!

4. Laat je vrienden zien wie de baas is! Speel lokaal met je vrienden!

5. Er zijn verborgen speelbare kaarten zoals het Monster Island.

6. Gezinsvriendelijk spel dat kinderen het belang van investeringen kan leren!

Billion Road is nu verkrijgbaar in de Switch eShop, voor $ 39,99 USD.