BioShock: The Collection beoordeeld

BioShock: The Collection beoordeeld

Het lijkt erop dat klassieke games in de iconische Bioshock-franchise op weg zijn naar de Nintendo Switch. Zoals het Taiwanese bord voor games beoordeelt.

Over BioShock: The Collection

De games verschenen oorspronkelijk op de Xbox 360 en PlayStation 3 en vervolgens kwam de verzameling van alle drie games op Xbox One en PlayStation 4.

video
play-rounded-fill

Opmerking – Geen Nintendo Switch footage

Keer terug naar de steden Rapture en Columbia en ervaar de bekroonde BioShock-franchise als nooit tevoren, prachtig geremastered in 1080p. BioShock: De collectie bevat alle singleplayer-inhoud van BioShock, BioShock 2 en BioShock Infinite, alle add-oninhoud voor één speler, het “Columbia’s Finest” -pakket en Director’s Commentary: Imagining BioShock, met Ken Levine en Shawn Robertson.

Als het de verzameling is … dan zien we misschien wel;

BioShock

BioShock is een schietspel zoals je nog nooit hebt gespeeld, geladen met wapens en tactieken die je nog nooit hebt gezien. Je hebt een compleet arsenaal tot je beschikking, van eenvoudige revolvers tot granaatwerpers en chemische werpers, maar je moet ook genetisch je DNA wijzigen om een ​​nog dodelijker wapen te creëren: jij.

  • Museum of Orphaned Concepts
  • Uitdagingsruimtes

BioShock 2

Stel ongeveer 10 jaar na de gebeurtenissen van de originele BioShock, de hallen van Rapture echo opnieuw met zonden van het verleden. Langs de Atlantische kust grijpt een monster kleine meisjes weg en brengt ze terug naar de onderzeese stad Rapture. Spelers stappen in de laarzen van de meest iconische bewoner van Rapture, de Big Daddy, terwijl ze door de vervallen en prachtige gevallen stad reizen, op zoek naar een ongeziene vijand op zoek naar antwoorden en hun eigen overleving.

  • Minerva’s Den
  • Protector Trials

BioShock Infinite

Breng ons het meisje, veeg de schuld weg. Het is het jaar 1912. Booker DeWitt is diep in de schulden en heeft maar één kans voor een schone lei: red Elizabeth, een mysterieus meisje dat sinds haar jeugd gevangen zit in de vliegende stad Columbia.

  • Clash in the Clouds
  • Burial at Sea 1&2
  • Columbia’s Finest Pack