Biped komt op 2 Juli

Biped komt op 2 Juli

NExT Studios en META Publishing hebben de releasedatum aangekondigd voor co-op puzzelavontuur Biped.Biped wordt digitaal gelanceerd op 2 juli 2020.

video

Bekroonde onafhankelijke ontwikkelaars NExT Studios en META Publishing kondigen met trots aan dat Biped op 2 juli naar de Nintendo Switch komt. Dit coöperatieve puzzelavontuur heeft het publiek al versteld doen staan ​​op Steamand Playstation 4. Binnenkort kunnen Switch-eigenaren samenwerken en een schattige zoektocht ondernemen om de aarde te redden!

Over Biped

Biped scoort een 92% positieve score op zijn Steam-pagina! Daarnaast zijn er op het congres- en festivalcircuit talloze onderscheidingen toegekend aan Biped. Het heeft de Audience Choice-prijs van Indiecade Europe 2019, Best Game Design in Asia bij Indie Prize gewonnen en was een Gamer’s Voice-genomineerde op SXSW 2020. Een daverende kreet van steun van de belangrijkste critici van NExT; de fans die hen helpen kwaliteitsspellen te blijven maken.

Biped is een charmante, op fysica gebaseerde reis met twee schattige robotpersonages, Aku en Sila. Het paar werkt samen om een ​​alternatieve versie van de aarde te reizen, bevolkt door robotvrienden! De spelers navigeren door hun benen te bedienen met de elegante en unieke bedieningselementen van Biped. Ze kunnen puzzelen, glijden en puzzelen door de poten van hun robot afzonderlijk te bewegen. Voor de beste game-ervaring raden ontwikkelaars aan om twee paar Joy Cons te hebben.

Teamwerk is essentieel om vooruitgang te boeken terwijl je coördineert om de wereld te verkennen, valstrikken te vermijden en zelfs je vriend naar muren te gooien! De Switch-versie is volledig geoptimaliseerd voor dit platform met Joy Con-bedieningselementen en draagbaarheid in gedachten.

“In deze moeilijke tijden zijn we erg blij om een ​​spel te maken dat mensen bij elkaar brengt. Biped is het soort spel dat je met iedereen kunt spelen! Grijp een vriend, een kamergenoot, een broer of zus of een ouder en werk samen met elkaar om verder te komen. De Switch maakt het nog gemakkelijker om samen te spelen met zijn afneembare joycons en draagbare schermen. We moedigen iedereen aan om veilig te blijven, ergens gezellig te zijn en te genieten van ons spel! ”, Zegt Ilya Salamatov, CEO van META publishing.

Belangrijkste kenmerken:

  • Innovatieve en eenvoudige bediening. Je bestuurt de twee benen van de robot met twee stokjes. Hierdoor kunt u verschillende bewegingen uitvoeren – van eenvoudig lopen en glijden tot geavanceerdere acties, zoals het bedienen van machines of het zagen van hout.

  • Coöp voor twee spelers. Geniet solo van het avontuur of pak een vriend of een familielid en geniet samen van coöp. Communiceer en coördineer om samen uitdagingen te overwinnen en ontdek hoe goed je echt bent. Voor deze modus raadt de ontwikkelaar aan om twee paar Joy Cons te hebben.

  • Ontdek leuke omgevingen. Je avontuur brengt je naar vele mooie en mysterieuze locaties op de planeet. Ontdek geheimen in bossen, valleien, watervallen en ijzige bergen en vind je weg door de raadselachtige paden die naar de planetaire bakens leiden.

Ad