Biped lanceert Q2 2020

Biped lanceert Q2 2020

Biped van META Publishing en NExT Studios is misschien iets voor jou! De puzzelplatformgame Biped lanceert Q2 2020 op Nintendo Switch.

In de titel zie je hoe spelers schattige tweevoetige robots besturen om verschillende uitdagingen aan te gaan – solo of met coöp op de bank!

video
play-rounded-fill

POpmerking: PC-trailer

Over Biped

Twee kleine tweevoetige robots, Aku en Sila, lopen naast elkaar en beginnen aan een leuke en hechte reis.
Biped is een breinbrekende puzzelplatformer die is ontworpen om spelers te binden in een samenwerking van moment tot moment. Hoewel het alleen speelbaar is, maakt het unieke besturingsschema en de ingewikkelde puzzels van Biped het een perfecte coöperatieve bankervaring voor alle leeftijden.

Belangrijkste kenmerken

  • Innovatieve en eenvoudige bedieningselementen: u bedient de twee benen van de robot met twee sticks of de linker- en rechtermuisknop. Hierdoor kunt u verschillende bewegingen uitvoeren – van eenvoudig lopen en glijden tot geavanceerdere acties, zoals het bedienen van machines of het zagen van hout.
  • Verover co-op voor twee spelers – Geniet solo van het avontuur of pak een vriend of een familielid en geniet samen van coöp. Communiceer en coördineer om samen uitdagingen te overwinnen en ontdek hoe goed je echt een paar bent.
  • Verken leuke omgevingen – Je avontuur brengt je naar vele mooie en mysterieuze locaties op aarde. Ontdek geheimen in bossen, valleien, watervallen en ijzige bergen en vind je weg door de raadselachtige paden die naar de planetaire bakens leiden.
  • Combineer je uiterlijk – Verzamel schatten en koop gekke hoeden! Kleed je tweevoeten aan zoals jij dat wilt.
  • Beter nog, pas de look van je partner aan en word de meest oogverblindende avonturiers in deze epische zoektocht.