Birger’s Tale in ontwikkeling

Birger’s Tale in ontwikkeling

Birger’s Tale, het toekomstige videogameproject van W.R.K.S. Games zullen naar verluidt beschikbaar zijn voor aankoop op de Nintendo Switch. De verwachting is dat deze later in 2023 zal verschijnen.

Er is opgemerkt dat Birger’s Tale een zijwaarts scrollend actiespel is met een hoog tempo.

video
play-rounded-fill

Over Birger’s Tale

In Birger’s Tale ontmoet je Birger verraden. respectievelijk door zijn vrouw, zijn gemeenschap en zijn achtergrond. Nu hij er weer alleen voor staat, begint hij aan een missie om vergeving te vinden, zijn eerdere grootsheid terug te krijgen en Walhalla te lokaliseren.

De game is een snelle side-scroller met actie en ons doel is om een ​​gameplay-diepte te creëren die meer is dan je zou verwachten van een game van deze soort. Vecht van dichtbij dat zowel tactisch als strategisch is, volledig driedimensionale niveaus, verticaliteit en diepte in de verkenning van de wereld. Vecht met de machtige bijl van Birger, versterk hem met crafting en magische upgrades, en versla tegenstanders en de omgeving in deze gewelddadige actie-beat-em-up. De game zorgt ervoor dat de speler prachtige visuele landschappen verkent terwijl hij taken voltooit. Het verhaal van Birger’s Tale speelt zich af in het universum van Jordenheim, dat in de tijd van de Vikingen sterk werd beïnvloed door Scandinavië. Dit universum is een land vol gevaar, schoonheid, magie en grootsheid. Maak deel uit van ons en we helpen je je verhaal te creëren in de liedjes van helden!