Black Witchcraft lijkt in de maak

Black Witchcraft lijkt in de maak

Black Witchcraft, een gothic action role-playing game, komt naar Nintendo Switch, volgens uitgever Crest en ontwikkelaar QuattroGear. Hoewel het op 9 september voor pc uitkomt, komt het pas later uit voor consoles.

video
play-rounded-fill

About Black Witchcraft

Het Huis van Usher, de laatste groep heksenjagers, was gedoemd te mislukken. De machtige heks was opgesloten in het huis genaamd “Lenore” en zou er nooit meer uit worden gelaten.

Roderick Usher, het laatste hoofd van het gezin, werd gek toen hij toegaf aan de macht van Lenore. Het kon hem niet schelen wie of wat hem in de weg stond, zelfs zijn zusje Madeline Usher niet. Vlak voordat ze stierf, werd ze weggeleid door de Raaf, die wilde voorkomen dat Roderick gek werd. Madeline werd meegenomen naar de legendarische heks Ligeia, die de kracht had van Black Witchcraft.

Kruip in de huid van Ligeia en ga op een epische reis. De legendarische heks werd wakker na een lange slaap en is nu klaar om haar vijanden te doden met Dullahan, de koffer van demonische macht.

Alleen jij kunt het vervloekte Haunted House betreden, dat wordt bewaakt door demonen die Roderick heeft geroepen. Je moet voorkomen dat Roderick Usher gek wordt als je niet wilt dat Lenore weer tot leven komt.

Kenmerken

  • Je kunt een level omhoog gaan door demonen te doden om essenties te krijgen die je kunt gebruiken om drankjes te maken die je in de strijd zullen helpen. Gebruik de Stat Points die je krijgt als je een level omhoog gaat om de verschillende statistieken van Ligeia te verbeteren.
  • Je kunt nieuwe magische vaardigheden leren door eigenschapspunten te krijgen. Je kunt Ligeia beter maken door de Ancient Wood Witches’ Growing Magic Circle, de Magic Circle of the Big Dipper en de Magic Circle of the Raven te krijgen. Door ook de demonen te verslaan.
  • Demonen die enorm en eng zijn, staan ​​je in de weg. Leer hun bewegingen, vermijd hun schadelijke aanvallen, versla ze en breng hun kracht onder controle.
  • Verzamel ‘Stigma’, wat de speciale vaardigheid van een oude heks was. Door 30 verbeterde vaardigheden in 3 slots te plaatsen, kun je een breed scala aan vechtstijlen afstemmen op je speelstijl.
  • Je vindt 200 podia gemaakt door Annabel Lee, negen enorme bazen en 100 verborgen podia.

Mysterie

  • Bij de geheimen van het House of Usher en Black Witchcraft zijn veel verschillende mensen betrokken. Door met ze te praten, kun je ze veilig houden en erachter komen wat er in het Haunted House aan de hand is.
  • Oude, mysterieuze heksenrituelen werden gebruikt om de zielen van de doden terug te brengen in de lichamen van de doden.
  • Gebruik de slinger van de heksenjager om de indringers terug te slaan.
  • Pluto, de zwarte kat, huilde van achter de muren.
  • Een dubbelganger genaamd William Wilson.
  • Waar de rode maskers wachten op het bal van de doden.
  • De dwerg Hopfrog en de teermonsters.
  • De raaf die niet zou sterven.

Gebaseerd op het werk van Edgar Allan Poe, is dit vreemde en griezelige spookhuis met de hand getekend in een levendige 2D-stijl met hoge resolutie.

Deze unieke wereld zal je naar binnen trekken met zijn gotische beelden.

Action RPG-gameplay in de klassieke side-scrolling-stijl. Dullahan is een uniek wapen dat kan veranderen in verschillende soorten wapens. 2D-personages met hoge resolutie die eruitzien alsof ze met de hand zijn getekend.

Black Witchcraft is voor mensen die van de donkere, gotische wereld van Edgar Allan Poe houden en willen weten wat er in het Haunted House gebeurt.