Blackwind aangekondigd voor Q4 2021

Blackwind aangekondigd voor Q4 2021

Uitgever Blowfish Studios en ontwikkelaar Drakkar Dev hebben aangekondigd dat Blackwind voor Nintendo Switch later dit jaar uitkomt.

Blackwind is een sci-fi actieplatformgame waarin spelers het bevel voeren over een gigantisch mecha-pak om een ​​mijnkolonie te beschermen die wordt belegerd door buitenaardse indringers.

video

Over Blackwind

Als een menselijke mijnkolonie op de planeet Medusa-42 die een invasie door angstaanjagende aliens, bekend als de Raknos, bestrijdt, komt een onwaarschijnlijk paar helden in actie. James Hawkins, een tiener zonder formele opleiding, bevindt zich in een Battle Frame-mechapak. Vastbesloten om de Raknos terug te dringen, de kolonie te redden en te ontdekken dat zijn vader, James – en Blackwind, de bewuste AI van de Battle Frame – in een strijd worden gegooid die anders is dan alles wat Medusa-42 ooit heeft gezien.

Pak je aan en stort je in de strijd, gebruik melee-aanvallen, afstandsvuur en krachtige speciale aanvallen om de buitenaardse insectoïden te doorbreken. Laat Hawkins groeien van een rookie tot een doorgewinterde krijger en upgrade de vaardigheden van het Battle Frame over drie vertakkende paden. Verander het pak in een dodelijke machine door met energie mes te slaan voordat je wegvlucht van gevaar en raketten afvuurt op inkomende vijanden, of gebruik speciale krachten om achterblijvers af te maken. Lanceer je vertrouwde drone om toegang te krijgen tot gebieden die veel te klein zijn voor het indrukwekkende frame van de Battle Frame.

Volg de reis van James over de planeet, langs verschillende fantasierijke sci-fi-locaties. Marcheer door zanderige woestijnen, beklim besneeuwde bergen, trek door dichte bossen en doorzoek geheime wetenschappelijke onderzoeksfaciliteiten tijdens de campagne terwijl Hawkins en de AI proberen de Raknos-dreiging te verslaan en het mysterie achter hun aanval op te lossen.

Doe het alleen of met een vriend in lokale coöp waarbij een speler het Battle Frame bestuurt terwijl de andere aanvalt met behulp van de behendige drone van het Battle Frame om schade aan te richten. Kies uit Easy, Medium en Hard moeilijkheidsgraden voor een lonende ervaring boordevol actie en vol buitenaards bloed.

Blackwind staat gepland voor release in Q4 2021 voor Nintendo Switch en andere platforms.