Blackwind – Launch trailer

Blackwind – Launch trailer

Blackwind, een top-down sci-fi-actiegame van Blowfish Studios en Drakkar Dev, heeft nu een lanceringsvideo aangezien de game onlangs is uitgebracht voor Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Blackwind

Blackwind is een top-down sci-fi-actiegame waarin je tijdens een buitenaardse invasie in een prototype gevechtspantser wordt geplaatst. In een laatste wanhopige poging om een ​​planetaire invasie te stoppen, neem het op tegen tegenstanders, doorbreek hun linies en vecht terug.

James Hawkins zit vast in een militair prototype Battle Frame-pantser terwijl hij Medusa-42 binnenstormt nadat het ruimtevaartuig Pandora is neergeschoten. Terwijl de Raknos-legers de planeet aanvallen en elke menselijke mijnkolonie vernietigen, heeft James niet veel tijd om erachter te komen hoe hij het Battle Frame moet gebruiken als hij zijn gevaarlijke omgeving wil overleven en zijn vader wil lokaliseren.

Maar James staat niet alleen in zijn missie; in zijn Battle Frame zit een onverwachte vriend…

  • Kies je speelstijl: Melee-vechten, schieten naar believen, raketten lanceren op tegenstanders of unieke Battle Suit-vaardigheden gebruiken om confrontaties te overleven zijn allemaal opties.
  • Wrede bewegingen worden gebruikt om je tegenstanders te verstikken.
  • Voeg nieuwe vaardigheden toe aan je gevechtsframe en vergroot je vaardighedenboom.
  • Gebruik in de campagne voor één speler de Battle Frame Drone om je vecht- en verkenningsvaardigheden te verbeteren.
  • Lokale coöperatieve modus: twee spelers mogen het gevechtsframe en de drone besturen.

Op Nintendo Switch is Blackwind beschikbaar als digitale download.