Blade of Darkness – Launch trailer

Blade of Darkness – Launch trailer

De debuuttrailer voor Blade of Darkness is onthuld door uitgever QubicGames. De hack-and-slash-titel, die voor het eerst werd gepubliceerd in 2001, is nu beschikbaar op de Nintendo Switch via de eShop.

video
play-rounded-fill

Over Blade of Darkness

Een angstaanjagende nieuwe dreiging bedreigt de Centrale Koninkrijken. De grenzen die voorheen werden bewaakt door de woeste King’s Knights zijn niet langer veilig. De vreselijke orc-clans zijn talrijker dan ooit en liggen op elk pad op de loer. De edele nomadische volkeren van de steppen zijn zeer alert omdat er mysterieuze dieren in de nacht rondzwerven. Zelfs de stoere dwergen, verborgen in hun onderaardse kastelen, lijken niet veilig voor gevaar – een smerig leger van lelijke monsters marcheert gestaag uit de mysterieuze gangen van hun mijnen.

De wereld is in chaos. Alleen de oudste herinnert zich de daden van een held en een paar soldaten die ooit streden tegen de krachten van Chaos. Ianna, de moeder van alle levende wezens, schonk de held een sterk zwaard zodat hij de afgrond kon afdalen en het kwaad kon bestrijden. Maar het is lang geleden. Er is een nieuwe held nodig, een die is geselecteerd om het zwaard te hanteren en de vijand te verslaan… deze keer voor altijd.

VIER GEACTIVEERDE PERSONAGES

Kies je kampioen van Ianna — Tukaram, de barbaar; Naglfar, de dwerg; Sargon, de ridder; of Zoe, de Amazone — elk met hun eigen sterke en zwakke punten en gevechtsvaardigheden terwijl je je een weg baant door een met bloed doordrenkte reis om de planeet te redden van Chaos.

BESTRIJD BLOEDIG EN BLOEDIG

Leer dodelijke combinatieaanvallen te gebruiken om je tegenstanders in stukken te scheuren. Snijd de ledematen van je tegenstanders af en gebruik ze als wapens!

EEN DONKERE FANTASIEWERELD MET DETAILS

Terwijl je gevaarlijke tombes, ijsbolwerken, demonische torenspitsen, woestijnen, tempels en paleizen verkent, kom je orcs, trollen, golems, demonen, skeletten en een hele reeks andere vijandige soorten tegen.

OMGEVINGEN INTERACTIEF

Terwijl je puzzels oplost en vallen onschadelijk maakt die fysica, hydraulische systemen en dodelijke vallen combineren, gebruik je vuur of je vuisten om in-game items te vernietigen!

EEN ECHTE GENRE-DEFINIERENDE GAME WORDT OPNIEUW UITGEBRACHT

We zijn verheugd om Blade of Darkness terug te brengen, een blijvende klassieker die ten tijde van zijn debuut veel games in het actie-avonturengenre beïnvloedde met zijn vechtsysteem.

Blade of Darkness is momenteel verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop.