Blade Strangers – Personages update geteased

Blade Strangers – Personages update geteased

De cross-over vechtgame Blade Strangers krijgt een geweldige verjaardagsboost, lijkt het!

Pikii (Blade Strangers ‘Japanse uitgever) heeft onthuld dat er binnenkort drie nieuwe personages in de selectie komen.

Vermeld zijn Aban van 1001 Spikes, Piaa van Doki Doki Poyacchio, en een onaangekondigd personage van Umihara Kawase. Blade Stangers oorspronkelijk geïntroduceerd voor Nintendo Switch op 30 augustus 2018.

Over Blade Strangers

Een kwaadaardige kracht die alleen bekend staat als Lina verslindt gegevens van een enorm, interdimensionaal netwerk van servers onder toezicht van bewuste computers die ‘motes’ worden genoemd. In wanhoop roepen de motieven helden uit verschillende parallelle spelwerelden op om het tegen elkaar op te nemen in één-op-één gevechten. De overwinnaar van het toernooi heeft het potentieel om wakker te worden als de Blade Stranger – de redder die Lina kan overwinnen en de motieven kan beschermen tegen verder kwaad!

Blade Strangers, ontwikkeld door Studio Saizensen, is een hardcore old-school vechtgame. Het gestroomlijnde bedieningssysteem met vier knoppen maakt het gemakkelijk voor beginners om vanaf de eerste dag schade toe te brengen … maar de ingewikkelde combo’s, tellers en specials bieden spelers van toernooikaliber tal van mogelijkheden voor frametelling, kettingconstructie en hitbox-wetenschap.

  • Fighter-selectie bevat populaire personages uit eerdere Studio Saizensen- en / of Nicalis-games, waaronder Code of Princess EX, Cave Story +, de Umihara Kawase-serie en The Binding of Isaac: Afterbirth +. Andere verrassende deelnemers zijn de bekende indie-supersterren Shovel Knight en Gunvolt.
  • Toegankelijke en intuïtieve bedieningselementen ontworpen om vers bloed naar de gelederen van vechtspelers overal te brengen.
  • Speel offline Verhaal, Missies, Arcade en Versus-modi of probeer de ranglijsten te beklimmen in de zeer competitieve online-modi *.
  • Zelfstudie- en trainingsmodi zijn beschikbaar voor beginnende en gevorderde spelers.
  • Elk personage heeft alternatieve kleurinstellingen en een eigen vertrouwd ‘thuisstadium’ voor spelers om te selecteren.
  • Een eigen ontwikkelsysteem transformeert 3D-modellen en animatie in 2D-spritework; elk frame ziet eruit als een prachtige anime-tekening die tot leven komt!
Ad