Blades Of Time komt op 14 Mei

Blades Of Time komt op 14 Mei

Gaijin Entertainment heeft aangekondigd dat het het Blades of Time-avontuur ‘hack’ n ‘slash’ voor Nintendo Switch gaat brengen.

video
play-rounded-fill

De Nintendo Switch-versie is een remaster en een upgrade van de pc-versie van het spel, met een vernieuwde multiplayer-modus en andere verbeteringen.

Over Blades of Time

Blades of Time, het tijdrovende Hack ‘n’ Slash-actie-avontuur met snelle gevechten met zwaarden, vuurwapens en magie, gaat nu op 14 mei van start op Nintendo Switch.

De geremasterde Switch-release is een upgrade van Gaijin Entertainment’s pc-versie van de game, die nog altijd een favoriet is bij velen en die momenteel 86% positieve recensies over Steam geniet.

Nu zullen zowel oude als nieuwe fans altijd en overal kunnen genieten van Blades of Time dankzij de draagbare veelzijdigheid van de Nintendo Switch. In de pas vernieuwde multiplayer-modus kunnen spelers deelnemen aan actievolle MOBA-gevechten, leidende hordes NPC-monsters tegen de legers van andere spelers.

De verhaalgestuurde singleplayercampagne ziet de gedurfde schattenjager Ayumi op weg naar een oud eiland om de verborgen schatten van een lang verloren beschaving te bereiken. Om zich een weg banen door hordes monsters en andere wezens van magie, kan de heldin meer dan 40 unieke aanvallen uitvoeren, gebruikmakend van krachtige melee combo’s, vuurwapens, krachtige magie en zelfs terugspoel tijd.

Met Ayumi’s tijdwinstvermogen kunnen spelers een bijna onbeperkte hoeveelheid strategieën naar het slagveld brengen. Na een tijdje terugspoelen, herhaalt Ayumi’s schaduw in de tijd de laatste acties van de speler, zoals het vechten tegen monsters of ze weg lokken. Tegelijkertijd kan de speler opnieuw de strijd aangaan met Ayumi, met behulp van de extra vuurkracht – of afleiding – om zelfs de grootste hordes vijanden of de meest machtige bazen te verslaan. Je kunt deze tactiek keer op keer herhalen in dezelfde strijd om tegelijkertijd vijf schaduwen van Ayumi vanuit verschillende tijdlijnen te bereiken.

Voor diegenen die klaar zijn om met echte concurrenten de zwaarden te kruisen, biedt de game ook een uitdagende multiplayer-modus, die op unieke wijze het third-person Hack ‘n’ Slash-gevecht combineert met strategische MOBA-elementen. Spelers kunnen hun avatar kiezen uit verschillende heldinnen en helden, allemaal met verschillende vaardigheden en speciale vaardigheden. Elke speler neemt vervolgens de leiding over een leger van NPC-monsters en probeert de eerste te zijn die het bolwerk van de vijand vernietigt.