Blanc komt Februari 2023

Blanc komt Februari 2023

Blanc heeft een definitieve releasedatum gekregen. De game is pas beschikbaar op consoles wanneer deze uitkomt op 14 februari 2023. We hoorden voor het eerst over Blanc in juni van dit jaar. We wisten dat de game in februari 2023 uit zou komen, maar vandaag hebben we voor het eerst een specifieke datum.

video
play-rounded-fill

Over Blanc

Een emotionele reis

In de prachtige wereld van Blanc hoor je het verhaal van een wolvenwelp en een reekalf. Ze zullen op elkaar moeten vertrouwen om de weg terug naar hun families te vinden door de voetafdrukken te volgen die hun families in de sneeuw hebben achtergelaten.

Geweldige kunst die met de hand is gemaakt

Dompel jezelf onder in de prachtige zwart-witwereld van Blanc, die met de hand in 2D op papier werd getekend en vervolgens in 3D tot leven werd gebracht. Blanc is een tekstvrij spel en verhaal dat zich richt op de reizen en ervaringen van de dieren. Hierdoor kunnen spelers volledig opgaan in de wondere wereld.

Volg de stappen van je gezin

Elk dier heeft zijn eigen sterke punten die goed samenwerken met de anderen. Je zult deze sterke punten moeten gebruiken om door de besneeuwde landschappen te komen. Dit spel is gemakkelijk te spelen omdat het maar twee knoppen en beweging heeft. Iedereen kan spelen en de personages volgen op weg naar huis.