Blanc – Launch trailer

Blanc – Launch trailer

Een gloednieuwe lanceringsvideo is op tijd gekomen om de release van Blanc te herdenken. Het fantasierijke coöp-avontuur is nu beschikbaar op de Nintendo Switch, met dank aan Gearbox Publishing en Casus Ludi.

video
play-rounded-fill

Over Blanc

Blanc is een creatief coöperatief avontuur dat vertelt over de reis van een wolvenwelp en een reekalf die verdwalen in een uitgestrekte, besneeuwde wildernis. Spelers kruipen in de huid van de wolvenwelp of de reekalf.

In de adembenemende wereld van Blanc beleef je het romantische verhaal van een jonge wolvenwelp en een jong hert. Ze zullen op elkaar moeten vertrouwen om door de onverwachte sneeuwstorm te navigeren en hun families te vinden door de sporen te volgen die ze in de sneeuw hebben achtergelaten.

Blanc is een prachtig zwart-wit universum dat volledig met de hand in 2D op papier werd getekend voordat het in 3D tot leven werd gebracht. Blanc nodigt je uit om je onder te dompelen in deze wereld. Door tekstvrije gameplay en gesproken tekst kunnen spelers zich volledig onderdompelen in de magische wereld van Blanc, die zich richt op de reizen en ervaringen van de dierenpersonages in de game.

Je moet gebruik maken van de duidelijke voordelen die elk dier heeft, en ook van hoe ze de andere dieren aanvullen, om met succes het ijzige terrein te doorkruisen. Deze eenvoudig te volgen reis kan door iedereen worden gespeeld dankzij de eenvoudige besturing van het spel, die uit slechts twee knoppen en beweging bestaat.

Zowel de wolvenwelp als de reekalf staan ​​onder controle van twee verschillende spelers. Help ze door het ruige terrein, het barre weer en de uitdagingen die jij en de andere speler samen moeten overwinnen. Bouw een verbinding op met andere spelers in dezelfde kamer op hetzelfde scherm of op afstand via online spelen.

De digitale versie van Blanc kan nu worden gedownload via de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.