Blanc versie 1.1.2 – Verbeterde gameplay en verbeterde connectiviteit

Blanc versie 1.1.2 – Verbeterde gameplay en verbeterde connectiviteit

Samenvatting

Blanc, het populaire avonturenspel, heeft een belangrijke update gekregen op de Nintendo Switch, met een reeks verbeteringen aan gameplay, connectiviteit en besturing. Deze update, die de game naar versie 1.1.2 brengt, is een welkome aanvulling voor spelers die op deze verbeteringen hebben gewacht om hun game-ervaring te verbeteren.


Over Blanc

Blanc is een uniek avonturenspel waarbij spelers moeten wisselen tussen het besturen van een wolf en een reekalf om door de levels te komen. De game werd goed ontvangen bij de eerste release, maar er waren enkele problemen die spelers hadden gemeld. De update is bedoeld om deze problemen op te lossen en een stabielere en aangenamere game-ervaring te bieden.

Blanc is een creatief interactief avontuur dat de reis beschrijft van een wolvenjong en een hert die verdwalen in een uitgestrekte, winterse wildernis. Spelers kruipen in de huid van de wolvenwelp of de reekalf.

Een melancholisch avontuur

In de adembenemende wereld van Blanc beleef je het lyrische verhaal van een jonge wolvenpup en een jong hert. Ze zullen op elkaar moeten vertrouwen om door de onverwachte neerslag te navigeren en hun families te vinden door de voetafdrukken te volgen die ze in de sneeuw hebben achtergelaten.

Prachtige kunstwerken die met de hand zijn gemaakt.

Blanc is een ongelooflijk mooie zwart-witwereld die volledig met de hand in 2D op papier werd getekend voordat hij in 3D tot leven werd gebracht. Blanc nodigt je uit om je onder te dompelen in deze wereld. Spelers kunnen zich volledig onderdompelen in de wondere wereld van Blanc dankzij de tekstloze gameplay en het verhaal, waarin de avonturen en ervaringen van de dierenpersonages van de game centraal staan.

Blijf in de voetsporen treden van je voorouders.

Je zult gebruik moeten maken van de duidelijke voordelen die elk dier bezit, en ook van hoe ze de andere dieren aanvullen, om met succes door de winterse omgevingen te trekken. Dit eenvoudig te volgen avontuur kan door iedereen worden gespeeld dankzij de eenvoudige besturing van het spel, die uit slechts twee knoppen en voortbeweging bestaat.

Het is noodzakelijk dat u meewerkt

Zowel de wolvenpup als het hert staan ​​onder het gezag van twee verschillende deelnemers. Help ze navigeren door de ruige omgeving, het meedogenloze weer en de uitdagingen die jij en de andere speler samen moeten overwinnen. Bouw een relatie op met andere spelers in dezelfde kamer op hetzelfde scherm of op afstand via internet.

Over Blanc versie 1.1.2

Algemene verbeteringen

De update bevat een reeks algemene verbeteringen, waaronder oplossingen voor problemen in het Chapter Select-scherm, het optiemenu en het personageselectiescherm. De HUD, UI, het hoofdmenu en interactieve elementen zijn ook verbeterd, waardoor het spel gebruiksvriendelijker en gemakkelijker te navigeren is.

Gameplay-verbeteringen

De belangrijkste verbeteringen in de update hebben betrekking op de gameplay. De interactiviteit van de wolf en het reekalf met de omgeving is verbeterd, met oplossingen voor problemen zoals springen of clippen in onbedoelde gebieden, vast komen te zitten en niet verder kunnen gaan. De secties met ganzen, geiten en broers en zussen zijn ook verbeterd om ervoor te zorgen dat de NPC’s correct worden weergegeven, en veel gerapporteerde gameplay-problemen die ervoor zorgden dat het spel vastliep of vastliep, zijn opgelost.

De camerafunctionaliteit is ook verbeterd, met vloeiendere overgangen en correcties voor clipping in objecten en de omgeving. Bij het spelen van online coöp zijn er verbeteringen aangebracht aan de weergave van het tweede personage en is de interactiviteit van de puzzels verbeterd, vooral voor de gosling wind-puzzel aan het einde van hoofdstuk 5.

Connectiviteitsoplossingen

De update bevat algemene connectiviteitsoplossingen voor online en lokale coöperatieve speelmodi, het oplossen van problemen die waren gebaseerd op door gebruikers gemelde problemen en feedback. Er zijn oplossingen voor problemen zoals het zoeken naar lokale games die niet reageren, het selecteren van een personage in online modi waardoor de gebruiker uit de lobby wordt getrapt of de personages die niet reageren. Gelokaliseerde tekst zou nu correct moeten verschijnen, op basis van de taalinstellingen van de gebruiker, wanneer een client verbindingsproblemen ondervindt. Verschillende problemen opgelost, zoals desynchronisatie en/of verlies van functionaliteit.

Controlecorrecties

De update brengt ook oplossingen voor een reeks problemen met de controller, waaronder problemen met het loskoppelen en het opnieuw toewijzen van menu’s in online coöp. Bij het converteren van een online multiplayer-game naar de solomodus zijn contextuele actieprompts opgelost en schakelt de primaire controller over naar de controller van speler 2 wanneer de controller van speler 1 wordt losgekoppeld. Een probleem waarbij de controller de toetsenbordfunctionaliteit volledig overschrijft in de online multiplayer-lobby, is ook opgelost.

Impact op online coöpspel

De Blanc-update heeft een aanzienlijke impact op het online coöpspel, met oplossingen voor desynchronisatieproblemen en verbindingsproblemen die spelers hadden gemeld. De update verbetert ook de weergave van het tweede personage bij het spelen van online coöp, waardoor het voor spelers gemakkelijker wordt om samen te spelen.

Tips voor spelers

Spelers kunnen profiteren van de nieuwe functies en verbeteringen door goed op de wijzigingen in de patch-opmerkingen te letten. Ze kunnen ook experimenteren met de verbeterde gameplay- en connectiviteitsfuncties om te zien hoe deze hun game-ervaring beïnvloeden. Spelers kunnen de game ook uitproberen in de online coöpmodus om de verbeteringen aan de weergave van het tweede personage en de verbeterde connectiviteit te ervaren.

Conclusie

De Blanc-update voor Nintendo Switch is een aanzienlijke verbetering die zorgt voor verbeterde gameplay en verbeterde connectiviteit met de game. De update verhelpt een reeks problemen die spelers hadden gemeld en maakt het spel stabieler en leuker om te spelen. Met verbeterde controllerfunctionaliteit, soepelere camera-overgangen en verbeterde NPC-interactiviteit is de game een must-play voor fans van avonturengames.

Veelgestelde vragen
 • V: Wat zijn de belangrijkste verbeteringen in de Blanc-update?
  • A: De belangrijkste verbeteringen in de Blanc-update zijn verbeterde NPC-interactiviteit, vloeiendere camera-overgangen en verbeterde controllerfunctionaliteit. De update bevat ook algemene gameplay-verbeteringen en oplossingen voor verbindingsproblemen.
 • V: Welke invloed heeft de Blanc-update op online coöpspel?
  • A: De Blanc-update verbetert het online coöpspel door desynchronisatieproblemen op te lossen en de weergave van het tweede personage te verbeteren. De update verhelpt ook connectiviteitsproblemen die spelers hadden gemeld.
 • V: Kunnen spelers profiteren van de verbeterde connectiviteitsfuncties in de Blanc-update?
  • A: Ja, spelers kunnen profiteren van de verbeterde connectiviteitsfuncties in de Blanc-update door goed te letten op de wijzigingen in de patchopmerkingen en te experimenteren met de nieuwe functies. Spelers kunnen de game ook uitproberen in de online coöpmodus om de verbeteringen aan de weergave van het tweede personage en de verbeterde connectiviteit te ervaren.
 • V: Hoe kunnen spelers het meeste uit de Blanc-update halen?
  • A: Spelers kunnen het meeste uit de Blanc-update halen door te experimenteren met de verbeterde gameplay en connectiviteitsfuncties en door de game uit te proberen in de online coöpmodus. Ze kunnen ook goed letten op de wijzigingen in de patch-opmerkingen om te begrijpen hoe de update de game beïnvloedt.
 • V: Is de Blanc-update het spelen waard voor fans van avonturengames?
  • A: Ja, de Blanc-update is een must-play voor fans van avonturengames. De update zorgt voor verbeterde gameplay en verbeterde connectiviteit met het spel, waardoor het stabieler en leuker wordt om te spelen. Met verbeterde controllerfunctionaliteit, vloeiendere camera-overgangen en verbeterde NPC-interactiviteit is de game een must-play voor fans van avonturengames.