Blasphemous – 60 FPS + Nieuwe Footage

Blasphemous – 60 FPS + Nieuwe Footage

De officiële Blasphemous Facebook-pagina heeft nieuwe informatie gedeeld over Blasphemous voor Nintendo Switch.

Volgens de ontwikkelaars draait Blasphemous op 60 FPS in zowel tv als handheld-modus. In de tv-modus wordt het spel weergegeven met 1080p, terwijl het in de handheld-modus wordt weergegeven met 720p.

Nintendo Switch – 60fps Gameplay

Attention sinners! Some of you have asked about how Blasphemous runs on Nintendo Switch… So we delivered.Docked: 1080p, 60fpsHandheld:720p, 60fpsSo, are you ready to repent at 60fps?

Posted by Blasphemous on Wednesday, 4 September 2019

Over Blasphemous

Een vuile vloek is gevallen op het land van Cvstodia en al zijn inwoners – het staat gewoon bekend als The Miracle.

Speel als The Penitent One – een enige overlevende van het bloedbad van de ‘Silent Sorrow’. Gevangen in een eindeloze cyclus van dood en wedergeboorte, is het aan jou om de wereld te bevrijden van dit vreselijke lot en de oorsprong van je angst te bereiken.

Verken deze nachtmerrieachtige wereld van verwrongen religie en ontdek de vele geheimen die diep vanbinnen zijn verborgen. Gebruik verwoestende combo’s en brute executies om de hordes groteske monsters en gigantische bazen te verslaan. Zoek en rust relikwieën, rozenkranskralen en gebeden uit die de krachten van de hemel oproepen om u te helpen bij uw zoektocht om uw eeuwige verdoemenis te breken.

Belangrijkste kenmerken:

Verken een niet-lineaire wereld: overwin angstaanjagende vijanden en dodelijke valstrikken terwijl je je door verschillende landschappen begeeft en op zoek gaat naar verlossing in de donkere gotische wereld van Cvstodia.

Brute gevechten: laat de kracht van Mea Culpa los, een zwaard uit schuldgevoel zelf, om je vijanden af ​​te slachten. Verwerven verwoestende nieuwe combo’s en speciale bewegingen terwijl je alles op je pad zuivert.

Pas je build aan: ontdek relikwieën, rozenkransen, gebeden en zwaardharten om je de nieuwe vaardigheden en statische boosts te geven die je nodig hebt om te overleven. Experimenteer met verschillende combinaties die bij je speelstijl passen.

Epic Boss Battles: Hordes gigantische, verwrongen wezens staan ​​tussen jou en je doel. Leer hoe ze bewegen, hun verwoestende aanvallen overleven en overwinnen.

Ontgrendel de mysteriën van Cvstodia: de wereld is vol gekwelde zielen. Sommigen bieden u hulp, anderen vragen er misschien iets voor terug. Ontdek de verhalen en het lot van deze gemartelde personages om beloningen te krijgen en een beter inzicht te krijgen in de donkere wereld die je bewoont.

Ad