Blasphemous – Accolades Trailer

Blasphemous – Accolades Trailer

Team17 heeft een accolades trailer uitgebracht voor Blasphemous! De trailer laat recensies zien voor de game die delen wat zij denken van de metroidvania game van The Game Kitchen.

We zijn erg enthousiast over de ontvangst van het spel en daarom hebben we besloten om een ​​nieuwe Accolades Trailer voor Blasphemous te maken.

Over Blasphemous

Blasphemous is een straffende actieplatformer die de snelle, bekwame strijd van een hack-n-slash-game combineert met een diepe en suggestieve verhalende kern, geleverd door verkenning van een enorm universum dat bestaat uit niet-lineaire niveaus.

Een vuile vloek is gevallen op het land van Cvstodia en al zijn inwoners – het staat gewoon bekend als The Miracle.

Speel als The Penitent One – een enige overlevende van het bloedbad van de ‘Silent Sorrow’. Gevangen in een eindeloze cyclus van dood en wedergeboorte, is het aan jou om de wereld te bevrijden van dit vreselijke lot en de oorsprong van je angst te bereiken.

Verken deze nachtmerrieachtige wereld van verwrongen religie en ontdek de vele geheimen die diep vanbinnen zijn verborgen. Gebruik verwoestende combo’s en brute executies om de hordes groteske monsters en gigantische bazen te verslaan. Zoek en rust relikwieën, rozenkranskralen en gebeden uit die de krachten van de hemel oproepen om u te helpen bij uw zoektocht om uw eeuwige verdoemenis te breken.

Ad