Blasphemous – Deluxe Edition Physical Edition – 29 Juni 2021

Blasphemous – Deluxe Edition Physical Edition – 29 Juni 2021

Heb je de vorige fysieke release van Blasphemous op de Nintendo Switch Limited Run Games ‘gemist? Ja, die heb ik zelf ook gemist. Gelukkig krijgen we binnenkort een tweede kans om het brute avonturenspel voor je verzameling te bemachtigen, samen met een paar mooie extra’s!

Sold Out  en Team17 hebben een nieuwe fysieke release van de Deluxe Edition voor de game onthuld, die op 29 juni 2021 wordt gelanceerd. Hoewel de bedrijven geen prijs hebben bevestigd, hebben ze onthulde wel dat de Deluxe Edition het volgende zou bevatten:

 • Een fysieke kopie van de game
 • Digitale soundtrack met 32 ​​sporen
 • Digitaal kunstboek van 195 pagina’s
 • Digitale stripfiguren in de game “Alloy of Sin” en “Golden Burden”
 • Stickervel
 • Poster van 180 x 290 mm van Cvstodia

video
play-rounded-fill

Over Blasphemous

Er is een grove vloek over het land van Cvstodia en al zijn inwoners gevallen – het staat eenvoudigweg bekend als The Miracle.

Speel als The Penitent One – een enige overlevende van het bloedbad van ‘Silent Sorrow’. Gevangen in een eindeloze cyclus van dood en wedergeboorte, is het aan jou om de wereld te bevrijden van dit vreselijke lot en de oorsprong van je angst te bereiken.

Verken deze nachtmerrieachtige wereld van verwrongen religie en ontdek de vele geheimen die diep van binnen verborgen zijn. Gebruik verwoestende combo’s en brute executies om de hordes groteske monsters en gigantische bazen te verslaan. Zoek en rust relikwieën, rozenkranskralen en gebeden uit die een beroep doen op de machten van de hemel om je te helpen bij je zoektocht om je eeuwige verdoemenis te breken.

Belangrijkste kenmerken:

 • Verken een niet-lineaire wereld: overwin angstaanjagende vijanden en dodelijke vallen terwijl je je door verschillende landschappen waagt en op zoek gaat naar verlossing in de donkere gotische wereld van Cvstodia.
 • Brute gevechten: laat de kracht van Mea Culpa los, een zwaard geboren uit schuld zelf, om je vijanden af ​​te slachten. Verwerf verwoestende nieuwe combo’s en speciale bewegingen terwijl je alles op je pad zuivert.
 • Pas je bouwwerk aan: ontdek relikwieën, rozenkranskralen, gebeden en zwaardharten en rust ze uit om je de nieuwe vaardigheden en statistieken te geven die je nodig hebt om te overleven. Experimenteer met verschillende combinaties die bij je speelstijl passen.
 • Epische eindbaasgevechten: hordes gigantische, verwrongen wezens staan ​​tussen jou en je doel. Leer hoe ze bewegen, hun verwoestende aanvallen overleven en er als overwinnaar uitkomen.
 • Ontgrendel de mysteries van Cvstodia: de wereld is vol gekwelde zielen. Sommigen bieden je hulp, sommigen vragen misschien iets terug. Ontdek de verhalen en het lot van deze gekwelde personages om beloningen te krijgen en een beter begrip van de duistere wereld die je bewoont.
Ad