Blasphemous II Collector’s Edition: releasedatum en exclusieve inhoud

Blasphemous II Collector’s Edition: releasedatum en exclusieve inhoud

Samenvatting:

Bereid je voor op een ongeëvenaarde game-ervaring terwijl Selecta Play de releasedatum aankondigt voor Blasphemous II Collector’s Edition. Deze set in beperkte oplage wordt op 29 mei 2024 gelanceerd en bevat een overvloed aan exclusieve goodies, samengesteld voor zowel fans als verzamelaars. Duik in de wereld van Blasphemous met een Steelbook-hoes met exclusief artwork, een gedrukte handleiding gemaakt door de ontwikkelaars van Game Kitchen en een welgemeende bedankbrief van het ontwikkelingsteam. Dompel jezelf nog verder onder met een metalen Marca del Martitio-munt, drie kunstkaarten met nieuwe illustraties en twee cd’s met muziek gecomponeerd door Carlos Viola.

Duik in de diepten van de Blasfemische kennis met een gedrukte spelgids van meer dan 60 pagina’s, vergezeld van een prachtig album met illustraties en een certificaat van echtheid. Al deze schatten zijn ondergebracht in een speciaal ontworpen verzameldoos met premium afwerking, die een waardige showcase voor deze opmerkelijke collectie garandeert.


Onthulling van releasedatum

Selecta Play heeft fans enthousiast gemaakt met de aankondiging van de releasedatum voor Blasphemous II Collector’s Edition. De langverwachte onthulling vond plaats op 29 mei 2024 en veroorzaakte schokgolven via sociale-mediaplatforms en veroorzaakte heftige opwinding onder gameliefhebbers. Via een strategische post op Twitter liet Selecta Play hun toewijding zien om een ​​ongeëvenaarde game-ervaring te bieden, waarbij fans een kijkje kregen in de weelderige wereld van Blasphemous.

De reactie van fans was niets minder dan fenomenaal, met talloze retweets, likes en shares die binnen enkele minuten na de aankondiging de tijdlijnen op sociale media overspoelden. De geruchten rond de releasedatum bevestigden de immense populariteit en verwachting rond de Blasphemous-franchise. Terwijl het aftellen naar 29 mei begint, wachten fans reikhalzend uit naar de kans om zich onder te dompelen in de donkere en betoverende wereld van Blasphemous II.

Exclusieve inhoud

Steelbook-hoes met exclusief artwork

Het middelpunt van de Blasphemous II Collector’s Edition is ongetwijfeld de Steelbook-behuizing, versierd met exclusief artwork dat zorgvuldig is vervaardigd om zowel fans als verzamelaars te boeien. Het artwork, ontworpen in samenwerking met gerenommeerde kunstenaars, biedt een verbluffende visuele weergave van de gotische esthetiek en beklijvende sfeer van het spel. Elke Steelbook-hoes is een bewijs van de toewijding en het kunstenaarschap van de ontwikkelaars bij Game Kitchen en biedt fans een dierbaar aandenken om hun planken mee te versieren.

Gedrukte handleiding van Game Kitchen

In een tijdperk dat wordt gedomineerd door digitale downloads en online handleidingen, grijpt de opname van een gedrukte handleiding in de Blasphemous II Collector’s Edition terug naar een vervlogen tijdperk van gaming-nostalgie. De handleiding is met zorg samengesteld door het getalenteerde team van Game Kitchen en biedt spelers waardevolle inzichten in de overlevering, mechanica en verborgen geheimen van het spel. Van gedetailleerde karakterbiografieën tot ingewikkelde niveaukaarten, de gedrukte handleiding dient als een essentiële metgezel voor spelers die aan hun reis beginnen door de verraderlijke wereld van Blasphemous II.

Bedankbrief van het Game Kitchen-team

Als blijk van waardering voor de niet-aflatende steun van fans bevat elke Blasphemous II Collector’s Edition een oprechte bedankbrief van de gepassioneerde ontwikkelaars van Game Kitchen. De brief drukt dankbaarheid uit voor de toewijding en het enthousiasme van de Blasphemous-gemeenschap en dient als een aangrijpende herinnering aan de menselijke connectie die de kern vormt van de gamecultuur. De brief, ondertekend door het hele ontwikkelingsteam, belichaamt de geest van samenwerking en kameraadschap die wordt gedeeld tussen ontwikkelaars en spelers.

Metalen munt van Marca del Martitio

De toevoeging van de metalen Marca del Martitio-munt voegt een vleugje authenticiteit en intriges toe aan de Blasphemous II Collector’s Edition. Geïnspireerd door de iconische symbolen die in het spel voorkomen, dient de zorgvuldig vervaardigde munt als een tastbare weergave van de reis van de speler door de donkere en onheilspellende wereld van Blasphemous. Of het nu wordt tentoongesteld als een gewaardeerd verzamelobject of dichtbij wordt gehouden als een geluksbrenger, de metalen munt van Marca del Martitio heeft betekenis voor fans als symbool van hun toewijding aan de franchise.

Kunstkaarten met nieuwe illustraties

De collector’s edition verrijkt het visuele aanbod van Blasphemous II en bevat drie kunstkaarten met verbluffende nieuwe illustraties die exclusief voor de release zijn gemaakt. Elke kunstkaart biedt fans een kijkje in de angstaanjagende schoonheid en ingewikkelde details van de gamewereld, met geliefde personages, ontzagwekkende omgevingen en boeiende momenten die bevroren zijn in de tijd. Of ze nu ingelijst zijn als kunst aan de muur of gekoesterd worden als onderdeel van een persoonlijke collectie, de kunstkaarten dienen als tijdloze herinneringen aan het Blasphemous-universum.

Carlos Viola-muziek-cd’s

De collector’s edition tilt de meeslepende ervaring van Blasphemous II naar een hoger niveau en bevat twee cd’s met betoverende muziek gecomponeerd door de getalenteerde Carlos Viola. Bekend om zijn suggestieve partituren en beklijvende melodieën, zet Viola’s muziek de toon voor de donkere en sfeervolle wereld van Blasphemous, waarbij spelers worden ondergedompeld in een symfonie van beklijvende schoonheid en huiveringwekkende wanhoop. Vergezeld van een cd-hoes voor verzamelaars met een code om de digitale soundtrack te downloaden, bieden de muziek-cd’s fans een boeiende auditie.

Gedrukte spelgids met godslasterlijke verhalen

De kern van de Blasphemous II Collector’s Edition wordt gevormd door een gedrukte spelgids, die spelers een uitgebreide verkenning biedt van de rijke kennis en ingewikkelde gameplay-mechanismen van de game. Deze zorgvuldig samengestelde gids beslaat meer dan 60 pagina’s en biedt waardevolle inzichten, strategieën en weetjes om spelers te helpen op hun reis door de duistere en verraderlijke wereld van Blasphemous II. Van gedetailleerde rondleidingen door uitdagende gebieden tot diepgaande analyses van achtergrondverhalen van personages: de gedrukte spelgids is een onmisbare metgezel voor zowel nieuwkomers als doorgewinterde veteranen.

Album met illustraties

Als aanvulling op de meeslepende gameplay-ervaring van Blasphemous II bevat de collector’s edition een prachtig album met illustraties die het adembenemende artwork laten zien dat de wereld van de game tot leven brengt. Met een samengestelde selectie van concept art, karakterschetsen en omgevingsontwerpen biedt het album fans een kijkje achter de schermen van het ontwikkelingsproces van de game. Elke illustratie dient als een visueel bewijs van de toewijding en creativiteit van de artiesten van Game Kitchen, waardoor fans een diepere waardering krijgen voor de fijne kneepjes van het Blasphemous-universum.

Certificaat van echtheid

Om de authenticiteit en exclusiviteit van de Blasphemous II Collector’s Edition te garanderen, bevat elke set een door het ontwikkelingsteam ondertekend echtheidscertificaat. Dit officiële document dient als garantie voor de authentieke aard van de set en stelt fans gerust over de verzamelwaarde en zeldzaamheid ervan. Met het echtheidscertificaat in de hand kunnen spelers vol vertrouwen hun collector’s edition tentoonstellen en koesteren, in de wetenschap dat ze in het bezit zijn van een werkelijk uniek stukje gamegeschiedenis.

Verzamelbox met premium afwerking

De collectie wordt compleet gemaakt met een speciaal vervaardigde verzameldoos met premium afwerking, ontworpen om de volledige inhoud van de Blasphemous II Collector’s Edition te huisvesten en te beschermen. De verzamelbox is gemaakt van hoogwaardige materialen en versierd met opvallende kunstwerken en fungeert als passende etalage voor deze uitzonderlijke collectie. Of hij nu prominent op een plank wordt tentoongesteld of veilig wordt opgeborgen, de premium afgewerkte verzameldoos voegt een extra laag elegantie en verfijning toe aan de Blasphemous II-ervaring, waardoor hij een geliefd middelpunt van elke gamecollectie blijft.

Waar te koop

Voor fans die graag hun exemplaar van de Blasphemous II Collector’s Edition willen bemachtigen, zijn er verschillende opties beschikbaar voor pre-order. De officiële website van Selecta Play biedt directe aankoopopties, zodat fans hun verzameleditie gemakkelijk kunnen beveiligen. Daarnaast zullen geautoriseerde retailers en online platforms zoals Amazon, GameStop en Best Buy ook pre-orders aanbieden voor de collector’s edition, waardoor fans meerdere mogelijkheden hebben om deze felbegeerde set te bemachtigen.

Conclusie

De release van Blasphemous II Collector’s Edition markeert een belangrijke mijlpaal voor fans van de franchise en biedt een scala aan exclusieve content en verzamelobjecten om hun game-ervaring te verbeteren. Van de verbluffende Steelbook-behuizing tot de meeslepende soundtrack gecomponeerd door Carlos Viola: elk onderdeel van de collector’s edition is zorgvuldig samengesteld om fans te verrassen en te boeien. Terwijl spelers reikhalzend uitkijken naar de komst van 29 mei 2024, kunnen ze ernaar uitkijken om dieper in de donkere en betoverende wereld van Blasphemous II te duiken, geleid door de schatten in deze buitengewone verzameleditie.

Veelgestelde vragen
 • 1. Op welke platforms zal de Blasphemous II Collector’s Edition beschikbaar zijn?
  • De Blasphemous II Collector’s Edition zal beschikbaar zijn voor aankoop op meerdere platforms, waaronder PlayStation, Xbox en pc.
 • 2. Kan ik de Blasphemous II Collector’s Edition vooraf bestellen?
  • Ja, pre-orders voor de Blasphemous II Collector’s Edition zijn beschikbaar via de officiële website van Selecta Play en via geautoriseerde verkopers.
 • 3. Zal de Blasphemous II Collector’s Edition in beperkte hoeveelheden verkrijgbaar zijn?
  • Ja, de Blasphemous II Collector’s Edition is een beperkte uitgave, waardoor het een zeer gewild verzamelobject is voor fans van de franchise.
 • 4. Zijn er digitale bonussen inbegrepen bij de Blasphemous II Collector’s Edition?
  • Ja, elke Blasphemous II Collector’s Edition bevat een cd-hoes voor verzamelaars met een code om de digitale soundtrack te downloaden, gecomponeerd door Carlos Viola.
 • 5. Kan ik afzonderlijke items uit de Blasphemous II Collector’s Edition afzonderlijk kopen?
  • Nee, de exclusieve inhoud van de Blasphemous II Collector’s Edition is alleen verkrijgbaar als onderdeel van de complete set en kan niet afzonderlijk worden gekocht.