Blasphemous – Strife and Ruin gratis update voegt Bloodstained crossover-inhoud toe

Blasphemous – Strife and Ruin gratis update voegt Bloodstained crossover-inhoud toe

Team17 en The Game Kitchen hebben onthuld dat Blasphemous op 18 februari 2021 een gratis Strife and Ruin-update zal ontvangen, die een speciale crossover-missie zal toevoegen met Bloodstained-hoofdrolspeler Miriam!

De update zal ook andere nieuwe functies toevoegen, zoals een slopende Boss Rush-modus en een speciaal demake-gebied.

video
play-rounded-fill

Gratis update Strife and Ruin

Spelers moeten Miriam helpen terug te keren naar haar wereld en moeten een reeks platformuitdagingen voltooien en scherven verzamelen om haar portaal naar huis te repareren. Gevuld met vallen die de speler dwingen zijn precisieplatformvaardigheden aan te scherpen, zullen degenen die de test doorstaan ​​en Miriam helpen terug te keren naar haar wereld, een speciale beloning ontvangen.

‘Strife and Ruin’ introduceert ook de Boss Rush-modus, die beschikbaar komt na het voltooien van de hoofdverhaallijn. Om de uitdaging naar nieuwe hoogten te tillen, biedt de modus cursussen met een selectie van bazen die spelers aannemen met behulp van hun opslagbestanden. Elke run krijgt een score toegewezen op basis van verschillende factoren, met medailles beschikbaar voor de zwaarste boetelingen.

Demake

Er is ook een Demake-gebied toegevoegd dat een eerbetoon is aan klassieke 8-bit-platformgames en een lineaire ervaring biedt, gespeeld in een arcadekast die is verborgen op een geheime locatie op Cvstodia, met opnieuw ontworpen visuals die passen bij de retrostijl.

De kernmechanica zal ook veranderen om bij de klassieke stijl te passen, aangezien The Penitent One ernaar streeft om vijf gouden schedels te verzamelen en een nieuwe baas te verslaan om de vruchten te plukken. The Game Kitchen zet het retro-thema voort en heeft ook verschillende nieuwe rendermodi toegevoegd, waarmee oudere tv-effecten worden geëmuleerd die in het hele standaardspel kunnen worden toegepast.

Ad