Blasphemous – The Stir Of Dawn – Gratis Update

Blasphemous – The Stir Of Dawn – Gratis Update

Uitgever Team17 en ontwikkelaar The Game Kitchen hebben een gratis update voor Blasphemous op Nintendo Switch aangekondigd.

De update is getiteld “The Stir Of Dawn” en zal een aantal nieuwe functies aan de game toevoegen, waaronder de modus New Game + en meer. Het wordt op 4 augustus gelanceerd voor Switch en andere platforms.

video
play-rounded-fill

Team17 is verheugd om met u te delen dat Blasphemous, de straffende actieplatformer van The Game Kitchen, op 4 augustus een gratis DLC ontvangt waarin ze hun rol als The Penitent One opnieuw zien spelen terwijl ze proberen een voorouderlijke macht lang te wekken sinds vergeten door het wonder …

Over The Stir of Dawn

The Stir of Dawn komt naar Steam, Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One als een gratis update voor alle spelers en tilt de Blasphemous-ervaring naar een hoger niveau met:

  • Nieuwe game +
  • Bijgewerkte voice acting, inclusief een volledige Spaanse taaloptie.
  • Een nieuw, optioneel ‘Three Penitence’ -systeem.
  • Nieuwe verhaallijnen, NPC’s, bazen, vijanden en gebieden om te ontdekken.
  • Nieuwe Executions & Counter attack mechanic.
  • Vernieuwd kaartsysteem met snellere reislocaties.
  • Nieuwe items, animaties en herontwerpen van level art.
  • Saldoveranderingen waaronder: Buffed Prayers, Rosary Bead & Sword Heart-updates plus vijandelijke aanpassingen!

Dit alles en meer komen op 4 augustus naar Blasphemous!

Elke week in aanloop naar de lancering zullen we dieper ingaan op wat je te wachten staat in The Stir of Dawn DLC met blogposts op de Blasphemous Steam News-pagina, dus houd een oogje in het zeil om een ​​eerste blik te werpen op zelfs meer nieuwe Blasphemous inhoud met een uitleg achter de schermen van de ontwikkelaars.

Over Blasphemous

Een vuile vloek is gevallen op het land van Cvstodia en al zijn inwoners – het staat gewoon bekend als The Miracle.

Speel als The Penitent One – een enige overlevende van het bloedbad van ‘Silent Sorrow’. Gevangen in een eindeloze cyclus van dood en wedergeboorte, is het aan jou om de wereld te bevrijden van dit vreselijke lot en de oorsprong van je angst te bereiken.

Verken deze nachtmerrieachtige wereld van verwrongen religie en ontdek de vele geheimen die diep van binnen verborgen zijn. Gebruik vernietigende combo’s en brute executies om de hordes groteske monsters en gigantische bazen te verslaan. Lokaliseer en rust relikwieën, rozenkranskralen en gebeden uit die een beroep doen op de krachten van de hemel om je te helpen bij je zoektocht om je eeuwige verdoemenis te doorbreken.

Belangrijkste kenmerken:

Verken een niet-lineaire wereld: overwin angstaanjagende vijanden en dodelijke valstrikken terwijl je door een verscheidenheid aan verschillende landschappen trekt en zoek naar verlossing in de donkere gotische wereld van Cvstodia.

Brute gevechten: laat de kracht van Mea Culpa, een uit schuldgevoel zelf geboren zwaard, los om je vijanden af ​​te slachten. Verzamel verwoestende nieuwe combo’s en speciale bewegingen terwijl je alles op je pad zuivert.

Pas je build aan: ontdek en rust relikwieën, rozenkranskralen, gebeden en zwaardharten uit om je de nieuwe vaardigheden en stat-boosts te geven die je nodig hebt om te overleven. Experimenteer met verschillende combinaties die bij uw speelstijl passen.

Epische baasgevechten: hordes gigantische, verwrongen wezens staan ​​tussen jou en je doel. Ontdek hoe ze bewegen, hun verwoestende aanvallen overleven en als overwinnaar uit de strijd komen.

Ontgrendel de mysteries van Cvstodia: de wereld is vol gekwelde zielen. Sommigen bieden u hulp aan, sommigen vragen misschien iets terug. Ontdek de verhalen en het lot van deze gekwelde personages om beloningen te krijgen en een dieper begrip van de duistere wereld waarin je leeft.