Blasphemous – Wounds Of The Eventide – Gratis DLC Live

Blasphemous – Wounds Of The Eventide – Gratis DLC Live

Ontwikkelaar The Game Kitchen en uitgever Team17 hebben de laatste grote gratis DLC-update uitgebracht voor Blasphemous, Wounds Of The Eventide.

video
play-rounded-fill

Over Wounds Of The Eventide

Doe mee met de Penitent One tijdens zijn laatste proefperiode in deze gratis update voor Blasphemous. Verken nieuwe locaties en vecht tegen nieuwe eindbazen op een reis om een ​​nieuw lot voor alle Cvstodia te bepalen. De update voegt een aantal nieuwe gebieden, vijanden en eindbazen toe aan het spel, evenals een nieuw einde dat zal leiden naar het vervolg dat in 2023 verschijnt.

Over Blasphemous

Blasphemous is een straffende actie-platformgame die de snelle, bekwame gevechten van een hack-n-slash-game combineert met een diepe en suggestieve verhalende kern.

Er is een vuile vloek gevallen op het land Cvstodia en al zijn inwoners – het staat gewoon bekend als The Miracle.

Speel als The Penitent One – een enige overlevende van het bloedbad van de ‘Silent Sorrow’. Gevangen in een eindeloze cyclus van dood en wedergeboorte, is het aan jou om de wereld te bevrijden van dit verschrikkelijke lot en de oorsprong van je angst te bereiken.

Verken deze nachtmerrieachtige wereld van verwrongen religie en ontdek de vele geheimen die diep van binnen verborgen zijn. Gebruik verwoestende combo’s en brute executies om de hordes groteske monsters en titanische bazen te verslaan, die allemaal klaar staan ​​om je ledematen eraf te rukken. Zoek en gebruik relikwieën, rozenkransen en gebeden die een beroep doen op de krachten van de hemel om je te helpen bij je zoektocht om je eeuwige verdoemenis te breken.

Belangrijkste kenmerken:

Verken een niet-lineaire wereld: overwin angstaanjagende vijanden en dodelijke vallen terwijl je je door verschillende landschappen waagt en op zoek gaat naar verlossing in de donkere gotische wereld van Cvstodia.

Brutale gevechten: laat de kracht van Mea Culpa, een zwaard geboren uit schuldgevoelens, los om je vijanden af ​​te slachten. Verwerf verwoestende nieuwe combo’s en speciale bewegingen terwijl je alles op je pad zuivert.

Uitvoeringen: ontketen je woede en geniet van de bloederige verminking van je tegenstanders – allemaal in prachtig weergegeven, pixel-perfecte uitvoeringsanimaties.

Pas je bouwwerk aan: ontdek en rust relikwieën, rozenkransparels, gebeden en zwaardharten uit om je de nieuwe vaardigheden en stat-boosts te geven die je nodig hebt om te overleven. Experimenteer met verschillende combinaties die bij je speelstijl passen.

Epic Boss Battles: Hordes gigantische, verwrongen wezens staan ​​tussen jou en je doel. Leer hoe ze bewegen, hun verwoestende aanvallen overleven en zegevieren.

Ontgrendel de mysteries van Cvstodia: de wereld zit vol gekwelde zielen. Sommigen bieden je hulp aan, sommigen vragen er iets voor terug. Ontdek de verhalen en het lot van deze gekwelde personages om beloningen te krijgen en een dieper inzicht te krijgen in de duistere wereld waarin je leeft.

Ad