Blaster Master Zero 3 bevestigt de terugkeer van Leibniz en Kanna

Blaster Master Zero 3 bevestigt de terugkeer van Leibniz en Kanna

Inti Creates heeft de officiële website voor Blaster Master Zero 3 bijgewerkt en bevestigde terugkerende personages uit eerdere games. De update bevestigt de terugkeer van Jasons rivaal Leibniz en de favoriete plantpersoon Kanna.

Over Blaster Master Zero 3

Het toppunt van actie voor het vernietigen van mutanten is hier!

Blaster Master Zero 3’s hybride van sidescrolling en top-down actie is terug voor zijn derde hoofdstuk, en intenser dan ooit tevoren! Hoofdpersoon Jason reist naar waar de serie allemaal begon, de planeet Sophia, om serieheldin Eve te redden in dit laatste deel van de BMZ-trilogie.

In de vorige game, Blaster Master Zero 2, bereiken Jason en zijn partner Eve eindelijk hun bestemming, de planeet Sophia, na een lange en moeizame reis door de ruimte. Bij hun aankomst lag er echter al een nieuwe dreiging op hen te wachten.

Zonder waarschuwing werden ze aangevallen, gevangengenomen en van elkaar gescheiden door Sophia’s leger, de Sophia Force.

Jasons nieuwe reis begint op Sophia nadat hij is ontsnapt uit de Sophia Force-basis aan boord van zijn All-Terrain Battle Tank, G-SOPHIA SV, en zijn zoektocht naar Eve begint.

– De finale van de “Jason Saga” is hier!

Van de diepten van planeet Aarde tot de ruimte, en nu voorbij de dimensionale kloven, komt dit charmante intergalactische verhaal tot zijn epische conclusie!

– “Keer de situatie om” met het VRV-systeem om een ​​nieuwe weg vooruit te vinden!

Jason heeft nu de kracht om dimensies te overschrijden!

Met het nieuwe ‘VRV-systeem’ waag je je in de superdimensionale ruimte en verover je lastige gebieden met de kracht van ‘omkering’ als je gids.

– Krachtige gameplay!

Geniet van verhoogde gevechtsflexibiliteit met het nieuwe dubbele SP-metersysteem van G-SOPHIA SV!

Het volledig vernieuwde wapenniveausysteem geeft je te allen tijde toegang tot 5 wapentypes die in kracht toenemen naarmate je je wapen op een hoger niveau brengt!

Reageer met gemak op zowel lange- als korteafstandsaanvallen met het nieuwe Multi-Counter-systeem! Activeer automatisch de beste Blast Counter voor de situatie met een enkele druk op de knop!

Blaster Master Zero 3 wordt op 29 juli gelanceerd voor Nintendo Switch.

Ad