Blaster Master Zero 3 – Nieuwe Gameplay Trailer

Blaster Master Zero 3 – Nieuwe Gameplay Trailer

Inti Creates heeft een nieuwe gameplay-trailer uitgebracht voor Blaster Master Zero 3, waarin de actie- en platformsequenties van de titel worden getoond.

video
play-rounded-fill

De “Jason Saga” komt tot een epische conclusie wanneer het toppunt van gemuteerde schietactie, Blaster Master Zero III, arriveert. Met het nieuwe VRV-systeem kan Jason nu de strijd aangaan met de mutanten in de verraderlijke diepten van de superdimensionale ruimte!

Over Blaster Master Zero 3

De Blaster Master Zero-serie beantwoordde de oproep van Metroidvania-fans overal met de release van Blaster Master Zero en Blaster Master Zero II, en nu is het laatste hoofdstuk hier! In Blaster Master Zero III keert de fenomenale pixelart in NES-stijl terug naast de allernieuwste actie en gameplay!

Spring naar het buitenland met de all-terrain gevechtstank G-SOPHIA SV en schiet je een weg door legioenen mutanten en reis naar onbekend terrein vol nieuwe ervaringen!

Het toppunt van actie voor het vernietigen van mutanten is hier!

In Blaster Master Zero 3 is het tijd om aan boord van de all-terrain gevechtstank G-SOPHIA SV te springen en de wereld om je heen te verkennen in de zijaanzicht-modus, en vervolgens te voet de diepten van talloze kerkers in te gaan in de modus van boven naar beneden als de serie protagonist Jason! Met een groot aantal nieuwe vaardigheden en wapens in je arsenaal, is de hybride van side-scrolling en top-down actie van Blaster Master Zero 3 intenser dan ooit tevoren!

Blaster Master Zero 3 brengt Jason terug naar waar de serie allemaal begon, de planeet Sophia, om serieheldin Eve te redden in dit laatste deel van de BMZ-trilogie.

– De finale van de “Jason Saga” is hier!

Van de diepten van planeet Aarde tot de ruimte, en nu voorbij de dimensionale kloven, komt dit charmante intergalactische verhaal tot zijn epische conclusie!

– “Keer de situatie om” met het VRV-systeem om een ​​nieuwe weg vooruit te vinden!

Jason heeft nu de kracht om dimensies te overschrijden!

Met het nieuwe ‘VRV-systeem’ waag je je in de superdimensionale ruimte en verover je lastige gebieden met de kracht van ‘omkering’ als je gids.