Blaster Master Zero 3 – versie 1.1.2 update

Blaster Master Zero 3 – versie 1.1.2 update

Blaster Master Zero 3 is nu een paar maanden beschikbaar.. Sinds de lancering van de game zijn er regelmatig updates voor Blaster Master Zero 3 uitgebracht.

Er is een nieuwe update voor de game uitgebracht voor gameconsoles. Nadat je hebt geüpdatet, zou de game versie 1.1.2 moeten hebben. Wat betreft de inhoud van de update, er is niet veel. De meeste wijzigingen waren bugfixes. De grootste verandering van de update is dat “itempictogrammen op de minikaart nu in verschillende kleuren verschijnen, afhankelijk van het itemtype”.

Versie 1.1.2 Patch-opmerkingen

  • Voorwerppictogrammen op de minikaart worden nu als volgt in verschillende kleuren weergegeven, afhankelijk van het itemtype:
    • LIFE ENERGY GUARD α (Roze)
    • LIFE ENERGY GUARD β (Groen)
    • Andere items (Lichtblauw)
  • Andere items (Lichtblauw)
  • Een probleem waarbij het vasthouden aan een muur als G-SOPHIA SV onder bepaalde omstandigheden ertoe zou leiden dat de speler niet verder kan komen, is opgelost.
  • Een probleem met de bedieningselementen op het submenuscherm nadat de instellingen waren gewijzigd, is verholpen.
  • Sommige gebieden waar de speler vast is komen te zitten of buiten de lijnen is geraakt, zijn herzien.
  • Verschillende andere kleine oplossingen zijn geïmplementeerd.

Over Blaster Master Zero 3

Het toppunt van actie voor het vernietigen van mutanten is hier!

Blaster Master Zero 3’s hybride van sidescrolling en top-down actie is terug voor zijn derde hoofdstuk, en intenser dan ooit tevoren! Hoofdpersoon Jason reist naar waar de serie allemaal begon, de planeet Sophia, om serieheldin Eve te redden in dit laatste deel van de BMZ-trilogie.

In de vorige game, Blaster Master Zero 2, bereiken Jason en zijn partner Eve eindelijk hun bestemming, de planeet Sophia, na een lange en moeizame reis door de ruimte. Bij hun aankomst lag er echter al een nieuwe dreiging op hen te wachten.

Zonder waarschuwing werden ze aangevallen, gevangengenomen en van elkaar gescheiden door Sophia’s leger, de Sophia Force.

Jasons nieuwe reis begint op Sophia nadat hij is ontsnapt uit de Sophia Force-basis aan boord van zijn All-Terrain Battle Tank, G-SOPHIA SV, en zijn zoektocht naar Eve begint.

– De finale van de “Jason Saga” is hier!

Van de diepten van planeet Aarde tot de ruimte, en nu voorbij de dimensionale kloven, komt dit charmante intergalactische verhaal tot een epische conclusie!

– “Keer de situatie om” met het VRV-systeem om een ​​nieuwe weg vooruit te vinden!

Jason heeft nu de kracht om dimensies te overschrijden!

Met het nieuwe ‘VRV-systeem’ waag je je in de superdimensionale ruimte en verover je lastige gebieden met de kracht van ‘omkering’ als je gids.

– Krachtige gameplay!

Geniet van verhoogde gevechtsflexibiliteit met G-SOPHIA SV’s nieuwe dubbele SP-metersysteem!

Het volledig vernieuwde wapenniveausysteem geeft je te allen tijde toegang tot 5 wapentypes die in kracht toenemen naarmate je je wapen op een hoger niveau brengt!

Reageer met gemak op zowel lange- als korteafstandsaanvallen met het nieuwe Multi-Counter-systeem! Activeer automatisch de beste Blast Counter voor de situatie met een enkele druk op de knop!