Blaster Master Zero Trilogy: MetaFight Chronicle aangekondigd

Blaster Master Zero Trilogy: MetaFight Chronicle aangekondigd

Inti Creates onthulde Blaster Master Zero Trilogy: MetaFight Chronicle – een compilatie van Blaster Master Zero, Blaster Master Zero 2 en de aankomende Blaster Master Zero 3 voor Nintendo Switch en PS4.

Deze release bevat alle voorgaande DLC voor de eerste twee games, en zal ook exclusief opgenomen spraaklijnen bevatten!

video

Over Blaster Master Zero Trilogy: MetaFight Chronicle

De collectie bevat de volgende titels;

Blaster Master Zero

Op een dag ontdekte een jonge man genaamd Jason Frudnick, bekend als een genie op het gebied van robottechniek, een vreemd wezen dat hij nog nooit eerder had gezien. Er konden geen gegevens van dit mysterieuze wezen worden gevonden, dus gaf Jason het de naam “Fred” en nam het mee naar zijn laboratorium om het nauwkeurig te observeren.

Kort daarna gebeurde er een ongeluk in het laboratorium en wist Fred te ontsnappen. Fred sprong in een gat dat schijnbaar uit het niets opdook. Jason volgde hem en voordat hij het wist, bevond hij zich in een grot waar het gevechtsvoertuig “SOPHIA III” op hem wachtte.

Met zijn nieuwsgierigheid in dit ongelooflijk high-tech voertuig gewekt, sprong Jason naar SOPHIA III en begon zijn avontuur in de uitgestrekte ondergrondse wereld op zoek naar Fred.

Blaster Master Zero II

De schietactie van mutanten is terug! Ga met Jason, Eve en Fred op een intergalactische reis!

De side-scrolling / top-down hybride actie-avontuur-gameplay keert terug met een gloednieuw vervolg op “Blaster Master Zero”!

Beleef het nog onvertelde verhaal van Jason en Eve nadat ze de gemuteerde plaag van de aarde hebben verslagen terwijl ze zich wagen in de diepten van de ruimte in hun nieuwe gevechtstank, “GAIA-SOPHIA”!

Het verhaal van Blaster Master Zero 2 begint een paar maanden na de gebeurtenissen van de eerste game (uitgebracht op 9 maart 2017), waarin de hoofdrolspeler Jason de planeet Aarde redt van de mutanten. Eve is geïnfecteerd door mutante cellen die haar lichaam langzaam aan het bederven zijn, dus gaan ze samen met Jason en Fred aan boord van G-SOPHIA en beginnen aan een intergalactische reis naar Eva’s thuisplaneet, Sophia, in de hoop een remedie te vinden voor de mutante infectie. / p>

Een perfecte mix van actie-avontuur door de ruimte en de kenmerkende Blaster Master-gameplay creëert een formule voor een leuke nieuwe ervaring.

Blaster Master Zero III

Hoofdrolspeler Jason reist naar waar de serie allemaal begon, de planeet Sophia, om de heldin uit de serie Eve te redden in het laatste deel van het verhaal!

Blaster Master Zero Trilogy: MetaFight Chronicle aangekondigd – verschillende edities

De aangekondigde Blaster Master Zero Trilogy: MetaFight Chronicle krijgt ook fysieke releases van Standard Edition (6.578 yen) en Limited Edition (9.878 yen) in Japan. De Limited Edition zal een kunstboek met illustraties uit de spellen bevatten, evenals een gearrangeerde soundtrack-cd.

Voorlopig is er geen woord of deze compilatie buiten Japan zal worden uitgebracht. We zullen verslag uitbrengen als dat in de toekomst verandert.